Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Celtic - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Onsdag 2023-10-25 21:00
Land: Skottland
Liga: Champions League
Spel: 2
Odds: 1.91
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid har växlat upp ordentligt nu och Griezmann stod bland annat för ett hattrick här närmst i helgen. Riktigt bra just nu. Det blir tre poäng här i Glasgow.

Ett minst sagt fantastiskt Atletico Madrid är vad vi bevittnar just nu och det känns riktigt kul att ha Simeone och hans Atletico tillbaka i bra slag igen efter en mindre bra period. För det är bara att konstatera att de faktiskt är tillbaka, ett otroligt starkt kollektiv, som tagit kliv rent offensivt också och är numer, ett lag att räkna med säger vi, i både toppstriden i La Liga men även här i Champions League.

Atletico Madrid kliver in i onsdagens möte mot Celtic med sex raka vinster och har alltså en förstaplats i La Liga i sina egna händer (har lirat en match mindre än alla andra), 7-1-1 lyder resultatraden och så addera därtill en målskillnad på 23-8(!). Det är tydligt att Simeone lyckats sätta ett och annat nu, vi fick som bekant redan i fjol bevittna när de nya idéerna implementerades, men det först nu som vi får se fina resultat. För stundtals var Atletico riktigt vassa under fjolåret med, men dessvärre fungerade det inte fullt ut då man helt enkelt var för ojämna.

Så en betydligt bättre upplaga av Atletico Madrid är vad vi har att göra med här i år, ett lag som vi är helt övertygade om kommer att utmana Barcelona och Real Madrid om ett ligaguld. För man ser onekligen ut att ha det som krävs, Griezmann har kanske aldrig varit bättre (bäst i La Liga just nu?) och hängde tre baljor här i helgen och Morata har på alla sätt och vis hittat rätt nu, 7+1 på 8 starter talar sitt tydliga språk och då minns vi att det var han som ledde Atletico till en vinst mot Real Madrid i derbyt genom att göra två. Viktiga ingredienser det här för att just utmana Barca och Real Madrid. Ett Celtic räknar vi därför med att Atletico Madrid besegrar.

Celtic kommer till spel utan Abada, Welsh, Tilio och Nawrocki här på onsdag och det är ett skadeläge man bör kunna hantera, inga lirare som hunnit sätta något större avtryck den här säsongen trots allt. Lagerbielke är även tillbaka efter att ha avtjänat en avstängning mot Lazio här närmst. En match Celtic alltså förlorade med 2-1 på hemmaplan – står på två förluster av två möjliga och har släppt in fyra mål (förlust med 2-0 mot Feyenoord i premiären).

För Atletico Madrids del är Gimenez och Reinildo definitivt out här samtidigt som Savic är ett litet frågetecken efter att ha stått över matchen mot Celta Vigo på grund av sjukdom. Det innebär ett par frågetecken i defensiven men öppnar samtidigt upp för nyförvärvet Soyuncu här, en bra lirare trots allt och vi utgår därför även från att Atletico lyckas hantera Celtic-offensiven. Annat vore det om ett Real Madrid eller till och med Feyenoord väntade. Depay och Lemar är out sedan tidigare.

Så helt okej förutsättningar här för ett formstarkt Atletico Madrid som bör fortsätta vinna när ett motstånd av den här typen väntar, de är så pass mycket starkare och tros en svag insats mot Feyenoord här närmst i CL, så är vi inte sådär jätte oroliga. Atletico Madrid klickas in till fina 1.91x pengarna hos spelbolaget No Account Bet! 0-2.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se