Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Newcastle - Crystal Palace


Spela!
Datum: Lördag 2023-10-21 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Newcastle som väntat stor favorit här inför lördagens möte mot Crystal Palace på St James' Park och det favoritskapet räknar vi även med håller här då vi verkligen har all respekt för gästerna i Crystal Palace, men där vi samtidigt tydligt fått se ett Newcastle växla upp här på slutet.

Skillnaden därför fortsatt stor här, Palace har som bekant genomfört en fin säsong så här långt och placerar sig på en niondeplats i tabellen med tre vinster, tre kryss och två förluster. 7-7 lyder målskillnaden och den bekräftar just ovannämnda påstående, att Roy Hodgson verkligen fått defensiven på plats. Därför bör vi ändå kunna räkna med att Palace står emot bra här på lördag, men absolut att Newcastle sett till över 90 ska vinna den här matchen. Även fastän de redan här på onsdag har en superviktig match i dödens grupp i Champions League. Dortmund hemma, lyder den uppgiften.

Sju matcher utan en förlust lyder alltså mer exakt Newcastles facit här inför lördagen och precis som vi är inne på har de nu börjat hitta rätt igen efter en trög start på säsongen. De har dessutom vunnit fem av de sju matcherna och på sin plats att lyfta här är även det faktum att de alltså ställts mot bland annat AC Milan (kryss), Manchester City (vinst), PSG (storvinst) och West Ham (kryss). Det bekräftar ett och annat tycker vi och slår först och främst fast att Newcastle är att räkna med, ett av Europas just nu starkaste lag konstaterar vi och vi kommer därför också att välja deras sida här på lördag.

Newcastle kliver definitivt in i lördagens fight utan Barnes här som fortsatt är skadad och som bekant även missar spel under en längre tid, förväntas vara tillbaka först i januari månad 2024. Även Willock är out och så finns alltså ett par frågetecken här i truppen i form av lirare som är osäkra till spel, Botman, Joelinton och Isak är tre sådana. Botman och Isak högst troligt out men Joelinton sägs i alla fall vara spelredo här.

Crystal Palace har samtidigt en lång, lång lista av lirare som är out, Ferguson, Eze, Ahamada och Dean Henderson är definitivt out här och Riedewald, Doucoure, Ward, Franca, Lerma, Schlupp och Olise riskerar alla att matchen lördagens fight. Det återstår att se vilka Roy kan komma att ställa fram i slutändan men absolut allt annat än optimalt för Palace inför en tuff uppgift på St James' Park.

Med det sagt så tyder alltså det mesta på att Newcastle vinner här hemma på lördag, vi är i alla fall övertygade om att de gör detta i och med den fina bredden man faktiskt har i truppen. Wilson är trots allt en hyfsad ersättare här till Isak, exempelvis och vi klickar därför också in Newcastle som vinnare här men kombinerar även det spelet med under 3.5 mål då Palace har en fin defensiv. De lär göra match av det här trots allt. 1-0 eller 2-0 Newcastle. Kombinationsspelet hittar ni hos ComeOn till finfina 2.04 gånger pengarna.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se