Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/10


Spela!
Datum: Tisdag 2023-10-17 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 42. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Jackpot på 2.5 miljoner kr!

EM-kval, träningslandskamper och VM-kval från Sydamerika hittar in på tisdagens Europatipset kupong med spelstopp 20:44. Vår analys är gjord och vårt spelförslag hittar ni i vanlig ordning precis här nedanför, haka på i jakten på 2.5 millar! 13 rätt är målsättningen och ensamma på tronen likaså, vi räknar med att Bolivia bland annat hjälper oss med detta – veckans drag här i match nummer 9, 1X. Det och mycket mer i inlägget. Kör vi!

1. England – Italien, 1X

England en befogad favorit här på Wembley tycker vi i och med status på detta Italien, absolut att det finns fina lirare i truppen men de är minst ett steg mindre än detta England i vår värld. Krysset ett fint komplement dock, favoritskapet lär bara växa på England ju närmre spelstopp vi kommer och här har vi trots allt att göra med en toppfight.

2. Nordirland – Slovenien, X2

Slovenien har varit superfina i detta EM-kvalet och säkrar dessutom vid vinst över Nordirland spel i EM 2024, så lär det högst troligt bli här och därför är någonstans även utgångstecknet givet. Krysset dock även att tecken att ha med här, Slovenien har inte vunnit allt för många fotbollsmatcher på resande fot under de senaste åren.

3. Serbien – Montenegro, 1

Veckans bank! Serbien är numret större här och behöver dessutom besegra Montenegro efter förlusten mot Ungern senast. Måstematch! Vi räknar därför med att Serbien växlar upp här hemma, generöst motstånd trots allt, trots att vi har att göra med en sexpoängsmatch. 2-0 Serbien.

4. Litauen – Ungern, 2

Ett jättefint ungersk landslag här som bara blir bättre och bättre för varje landslagssamling som passerar, toppar gruppen före Serbien bland annat, detta efter att ha besegrat de både på hemma- och bortaplan, samt så säkrar de även avancemanget här vid vinst över Litauen. Så blir det. Spik!

5. Malta – Ukraina, 2

Ett högt streckat Ukraina här men det av väldigt rimliga skäl, klasskillnad så det skriker om det här och vi kan därför inte se annat än att Ukraina vinner enkelt. En given spik hela vägen upp till 100% säger vi – Malta står fortstat på noll poäng och har 1-15 i målskillnad.

6. Frankrike – Skottland, 1X

En skräll vi öppnar upp för här, inte hela vägen men absolut att fransmännen bör kunna tappa poäng mot ett jättebra Skottland. Frankrike har varit jättebra i EM-kvalet så här långt men absolut att det här är ett landslag som emellanåt fortsatt brottas med motivationen. Tänder inte alltid till och mer sällan dessutom i träningslandskamper. Krysset åker med när Frankrike streckas till närmre 80%.

7. Elfenbenskusten – Sydafrika, 1X

Ytterligare en träningslandskamp här där vi helt enkelt väljer att gå på, först och främst skillnaden sett till trupperna men även hemmaplansfördelen, den sistnämnda bör kunna fälla avgörandet och svenska folket är med på detta. 1X ska därför vara ett supersäkert lås här, vi kör på det och skippar huvudvärken.

8. Venezuela – Chile, 1X

Hemmaplansfördelen vet vi väger tungt i Sydamerika och vi väljer därför även 1X framför X2 här när Chile ställs fram som knapp favorit, fint läge att göra det och fullt rimligt då Venezuela här närmst plockade en pinne mot självaste Brasilien på bortaplan. Vinst över Paraguay innan dess dessutom.

9. Paraguay – Bolivia, 1X

Paraguay streckas till över 80% här i match nummer 9 och detta trots att de ännu inte vunnit en match i det sydamerikanska kvalet, förlust mot Venezuela bland annat och även ett kryss mot Bolivia just här hemma. Krysset ett obligatoriskt tecken här, så enkelt är det – oavsett status på detta Bolivia.

10. Ecuador – Colombia, 1X2

Vi skippar huvudvärken här och bränner av helgarderingen då mötet mellan Ecuador och Colombia minst sagt känns ovisst så här på förhand, streckfördelningen går i linje med det vilket gör en spik eller en halvgardering spännande, men vi låter bli. Alla tecken helt enkelt – kan sluta hur som helst här.

11. Peru – Argentina, 2

En spik på Argentina fullt rimlig här någonstans trots närmre 85%, visst kan Peru borta vara en småknepig uppgift men Argentina är så pass stabila och pålitliga just nu så vi sparar hellre våra tecken här. Argentina har vunnit alla sina matcher och ännu inte släppt in ett mål. Peru står på noll vinster och noll gjorda mål. Tydligt.

12. Uruguay – Brasilien, X2

Det var nog ingen som förväntade sig att Brasilien skulle tappa poäng mot Venezuela på hemmaplan och det öppnar per automatik upp för Uruguay här under natten till onsdagen. Brassarna lär växla upp, men Uruguay har ett bra lag och lirar hemma, bör därför kunna göra match av det här. Krysset ett bra komplement.

13. Mexiko – Tyskland, X2

Hans Flick har som bekant fått lämna uppdraget som huvudtränare för Tyskland och det ser minst sagt ut att ha gett laget ny energi, man har besegrat både Frankrike och USA och detta välförtjänt dessutom. Två jättefina insatser. Därför även en befogad favorit här i Tyskland, vi gillar dock krysset då vi trots allt har att göra med en träningslandskamp, de tenderar att bjuda på lite mer spretiga resultat och Mexiko är heller inget dåligt gäng. Ett kryss som kan rensa lite här i alla fall.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se