Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 15/10


Spela!
Datum: Söndag 2023-10-15 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 41. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Dessutom, JACKPOT!

Norge – Spanien sparkar igång Europatipset kupongen den här söndagen som alltså bjussar på en jackpot på 3 miljoner kr! Mycket fina spelmöjligheter slår vi fast direkt, med just Norge här som vi tror kan orsaka en del problem för Spanien. Även Georgien en favorit att gardera eventuellt, Kristianstad likaså men Polen och Falkenberg ser vi som två självklara vinnare under söndagen. Det och mycket mer längre ner i inlägget så häng med nu, en finfin rad, det är känslan så här på förhand när vi jagar 13 rätt. Lycka till!

1. Norge – Spanien, 1 2

Kan Norge göra det? Vi är inne på att det i alla fall inte är omöjligt, utan Håland och Ödegaard bör kunna orsaka en del problem för detta Spanien som absolut är långt från det bästa Spanien vi sett. Spanjorerna bör vinna såklart, men vi gillar Norge till runt 20% och testar gaffeln.

2. Wales – Kroatien, X2

Kroatien föll mycket överraskande mot Turkiet hemma i Osijek här om dagen och är nu en aning illa ute, kanske inte så illa ute men absolut att det kan komma att bli nervigt och Wales borta är en minst sagt klurig fight – ett nederlag här och det hela öppnar upp sig. Här behöver de därför plocka fram sin bästa sida och det tenderar Kroatien trots allt att göra när viktiga kamper stundar. Mycket rutin i den här truppen som bekant, det känns betryggande. Tvåa! Men krysset att rekommendera då det allt som oftast är jämnt när Kroatien spelar fotboll.

3. Georgien – Cypern, 1X

Närmre 90% på Georgien här hemma mot Cypern måste nästan resultera i en halvgardering, visst är Georgien bättre och de lirar även sin bästa fotboll här i Tbilisi men senast lagen ställdes mot varandra var det trots allt jämnt, en uddamålsvinst bara för Georgien och nu är de dessutom helt avhänga från striden om EM. Kan vara en aning motivationslöst här, vi kör 1X.

4. Polen – Moldavien, 1

Albanien slog Tjeckien med 3-0 och Polen gjorde samtidigt jobbet mot Färöarna på bortaplan vilket alltså innebär att man nu helt plötsligt har ett avancemang till EM 2024 i sina egna händer. Det svängde snabbt där och gick Polens väg, de tappar inte det här nu – besegrar Moldavien hemma även utan Robert Lewandowski som är skadad. Spik, hela vägen upp till 100%.

5. IF Sylvia – Piteå IF, 1 2

En tabelljumbo i Sylvia som ändå ser till att plocka en del poäng, mer exakt har det blivit det i 10 matcher av 25 möjliga och det får vi konstatera är okej siffror sett till vad man ligger i en tabell. Piteå klar favorit och en rimlig sådan, men vi gillar ändå ettan här med då Sylvia noterats för två raka vinster på hemmaplan och dessutom fortsatt kan säkra spel i Ettan. Lirar för sin överlevnad!

6. Täby FK – Vasalund, X2

Vasalund en rimlig favorit här då formen är superfin och de dessutom har en kvalplats inom räckhåll när vi nu närmar oss säsongsavslutning, stor morot i den platsen och här räknar vi därför fortsatt med att få se ett starkt Vasalund. Något lättare motstånd här trots allt, utgångstecknet tvåa men vi fyller på, Täby stretar ofta emot här hemma.

7. Falkenbergs FF – FC Trollhättan, 1

En etta som ännu inte alls stuckit iväg här utan Falkenberg till under 60% tycker vi är en fin spik då de i princip är en vinstgaranti här hemma, 11 vinster av 12 möjliga och 33-7 lyder målskillnaden. Otroliga siffror. Trollhättan slår de därför på söndag, superviktig fight i jakten på Oddevold.

8. Kristianstads DFF – KIF Örebro, 1X

Kristianstad en klar och befogad favorit här då de plockat mer än dubbelt så mycket poäng som Örebro och dessutom lirar hemma, men ändå läge att åtminstone titta på krysset här när hemmalaget streckas till närmre 80%. Kristianstad har trots allt tappat poäng mot både BP och DIF här på slutet. Vi testar!

9. Linköpings FC – Växjö DFF, 1

Klasskillnad och därför även en given spik då Linköping dessutom agerar värd här, har mer än dubbelt så mycket poäng som Växjö och slåss för ett ligaguld här i slutomgångarna. Trots närmre 90% på hemmalaget så är det inget snack, vi spikar och sparar våra tecken.

10. Club Deportivo Eldense – Elche, X2

Elche har betydligt mer i sig än vad inledningen har visat på och vi räknar därför också med att de någonstans tar sig i kragen framöver och börjar vinna fotbollsmatcher. Just nu på blott 12 poäng 10 omgångar in, men värden här har inte direkt varit bättre – Elche en befogad favorit och vi börjar därför också strecka därifrån. X2 känns bra här.

11. FC Andorra – Alcorcon, 1X2

Bara ett poäng skiljer Andorra och Alcorcon åt i tabellen inför omgång 11 och vi hittar även de båda lagen långt nere i en tabell här, två lag som inte alls fått träff under inledningen och för Andorra ser det bara ut att bli värre. Tre raka torsk lyder facit inför söndagen och det bör kunna öppna upp för Alcorcon. Gästerna dock allt annat än en garanti, därför är alla tecken att rekommendera här.

12. Leganes – Amorebieta, 1

Leganes väldigt stabila här under inledningen och vi räknar även med att de infinner sig i alla fall bland de fyra, fem främsta här i tabellen när vi sätter punkt för säsongen 23/24. Ett bra fotbollslag i sammanhanget och de har inga planer som helst på att stanna i La Liga2. Amorebieta? I botten av den här tabellen med blott ett poäng på fem bortamatcher. Spiken!

13. SD Eibar – Huesca, 1X

Eibar ser ut att landa närmre 80% här hemma mot Huesca och det måste utnyttjas, La Liga2 är en av världens jämnaste fotbollsligor och addera därtill att Eibar redan hunnit med att förlora fyra matcher. Huesca dessutom med poäng i tre av fem bortamatcher. Trots det har bara 19% med krysset här, 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se