Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 14/10


Spela!
Datum: Lördag 2023-10-14 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 41. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. 11(!) miljoner kronor i jackpot!

Det är bara att konstatera att det är en tuff Stryktipset kupong som uppenbarar sig framför oss inför lördagen, fin jackpot här i 11 miljoner kronor men absolut att vi har jobbat med trevligare matcher tidigare. Stort, stort fokus här på League One- och Two och därför per automatik väldigt ovisst. De ligorna känns till och med jämnare i år än tidigare och det säger allt, supertufft men vi har trots detta lyckats jobba ihop något riktigt fint. En superspännande rad, det är åtminstone känslan såhär på förhand och den hittar ni i vanlig ordning här nedanför. Följt av en stor analys. Lycka till!

1. Ungern – Serbien, X2

Fint läge att faktiskt fälla favoriten Ungern här som i skrivande stund streckas till runt 50%, visst slog de Serbien borta men här kommer vi inte från att Serbien har det bättre laget. Även de har visat på stor kvalité under de senaste åren och höjden är bättre än hemmalagets. Jämn fight är att vänta och vi räknar med att Serbien kniper en pinne i alla fall.

2. Slovenien – Finland, 1 2

En tvåa vi skarpt gillar här till under 25%, Finland är i vår värld jämnbra med detta Slovenien och trots att hemmalaget har fått en fin start på EM-kvalet, är de absolut allt annat än en garanti. Rimligt att de är favorit hemma, men det här är en match Finland mycket väl kan vinna – de har visat att de kan vinna fotbollsmatcher (fyra vinster av sex möjliga). Gaffeln testas.

3. Bulgarien – Litauen, 1X

En rimlig favorit i Bulgarien här i Sofia men absolut att Litauen kan göra match av detta, vi litar inte alls på Bulgarien och de upplever kanske till och med sin sämsta tid som fotbollslandslag. Krysset måste därför med här när hemmalaget landar närmre 65%.

4. USA – Tyskland, 2

Hans Flick out gav Tyskland effekt direkt och de studsade dessutom tillbaka mot självaste Frankrike (2-1), visst var det en träningslandskamp men vi kan inte underskatta vikten av en vinst i den typen av fight efter en tyngre period och räknar därför med Tyskland här igen. Är klart bättre än USA. Veckan spik säger vi till fina 40%.

5. Blackpool – Stevenage, X2

Blackpool agerar klar favorit här hemma mot Stevenage och det är kanske rimligt ändå, de har bara förlorat en match på hemmaplan men vi tycker det samtidigt varit en aning rörigt kring dem under inledningen efter urtåget ur Championship i fjol. Stevenage är dessutom ett tufft, tufft motstånd och har vunnit fyra av sex möjliga matcher på bortaplan (delad tabellfyra i dagsläget), därför fint läge att fälla favoriten här i slutändan när de streckas till över 50%. Vi testar.

6. Cambridge – Shrewsbury, 1

En spik som är en aning skakig men de lösningarna går helt enkelt inte att undvika, vi väljer att gå på hemmaplansfördelen här och det känns okej då Shrewsbury har förlorat fyra av fem bortamatcher. Ska kunna gå det här.

7. Carlisle – Leyton Orient, 1X2

Vi skippar huvudvärken här i match nummer 7 och plockar med alla tecken, känns bra att bränna den här i och med hur jämnt det är såhär på förhand. Bara tre poäng skiljer lagen åt där Leyton placerar sig före, lirar dock borta här och ja, 1X2.

8. Lincoln – Burton, 1X

En heltäckande lösning med 1X här säger vi när ett hemmastarkt Lincoln agerar värd på lördag, de har ett mycket fint facit här och har säkrat 10 poäng av 12 möjliga vilket känns betryggande. Burton dock formstarka och obesegrade i ett par omgångar nu och det väcker lite oro. Krysset åker därför med här.

9. Crewe – Tranmere, 1X

Ett kryss vi tycker om mycket när Crewe streckas en bit över 60% här, de har förlorat två raka matcher och bara vunnit en av sina fyra senaste. Dessutom står de på sammanlagt 5 vinster av 12 möjliga här i League Two och det bör kunna öppna upp för en jämn fight. Givet kryss här därför till under 20%.

10. Harrogate – Stockport County FC, 2

Stockport County har säkrat sju raka vinster sett till alla tävlingar och agerar numer även tabelltvåa här i League Two, ett lag som uppenbarligen mår jättebra i dagsläget och vi gillar därför spiken skarpt här till under 50%. Superintressant. Harrogate har dessutom torskat två raka hemmamatcher.

11. Walsall – Gillingham, X2

Botten mot toppen här när Walsall agerar värd mot Gillingham, en match Walsall är knapp favorit i och därför bara givet att välja det klart bättre laget här i Gillingham. X2 klickas in och känns superbra på förhand.

12. AFC Wimbledon – Bradford, 1X

Wimbledon agerar tabellfyra här i League Two med blott ett nederlag 12 omgångar in, det talar sitt tydliga språk och 1X därför även en heltäckande lösning här när ett sämre Bradford tittar förbi. Krysset ett fint alternativ dock, i och med hur ofta Wimbledon spelat oavgjort – hänt hela sex gånger. 1X!

13. Wrexham AFC – Salford, 1X

Wrexham numer obesegrade i tre raka omgångar och har börjat hitta rätt även här i League Two, ny division och tuffare motstånd men de ser till att plocka poäng och så länge de gör bör vi kunna räkna med de i en strid om playoff i alla fall. Förlorar få matcher som sagt, men kryssar samtidigt ofta (hela fem gångar). Utångstecknet givet i ettan men krysset likaså (fina 25%).

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se