Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Österrike - Belgien


Spela!
Datum: Fredag 2023-10-13 20:45
Land: Österrike
Liga: EM - Kval
Spel: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 2.16
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Österrike och Belgien båda i princip vidare härifrån grupp F, en detalj som öppnar upp för en underhållande tillställning tror vi.

Ett nederlag är varken hela världen för Österrike eller Belgien utan jobbet är som sagt i princip redan gjort här inför fredagen och det bör väl ändå rimligtvis kunna tala för att båda lagen går för det lite mer. Vore Sverige närmre och superviktiga poäng stod på spel här, så hade vi någonstans varit inne på motsatsen, att en mer låst matchbild vore att vänta då.

Men här på fredag tänker vi att Österrike kommer att vara modiga, de lirar hemma och plockade trots allt en pinne mot detta Belgien på bortaplan, stämningen kan vi även räkna med är på topp här i Wien då fansen i dagsläget är jätteförtjusta i sitt landslag. Det ska bara resultera i ett hemmalag som går för det här på fredag, vinsten innebär dessutom att man är helt klara för EM i Tyskland och det är trots allt en stor morot. Att kunna säkra det här och bjuda fansen på en fest.

Belgien däremot vet vi håller en hög nivå och kanske den största i den här gruppen, på förhand den stora favoriten och fortsatt detta i mångas ögon, trots poängtappet mot Österrike på hemmaplan alltså. Vi stänger därför absolut inte dörren för Belgien på fredag utan räknar med att få se ett par imponerande aktioner från gästerna, mycket kvalité på banan trots allt och främst i offensiven med lirare som Lukaku, Doku, Carrasco och bland annat Tielemans. Belgien har gjort 13 mål på 5 matcher i detta kvalet, det talar sitt tydliga språk.

Att Belgien bara står på ett insläppt mål efter fem spelade matcher tycker vi kraftigt sticker ut i och med vilka lirare som faktiskt lirar i en belgisk backlinje, tidigare världsklasslirare längst bak i banan men det är absolut inte verkligheten idag och vi tänker därför också att Österrike, precis som i Belgien bör kunna såra detta belgiska landslag här hemma i Wien.

Vi minns väl alla VM i Qatar där Belgien ofta gjorde bort sig totalt i försvarsspelet och det var absolut inte en tillfällighet, utan den lagdelen är deras stora orosmoment och ännu en gång slår vi därför fast att bara ett insläppt mål stuckit ut i detta kvalet. Dock är det ju bara att konstatera att motståndet varit allt annat än tufft för dem i detta kvalet, Sverige, Estland och Azerbajdzjan har inte alls bjudit upp till motstånd och därför kanske även rimligt att man lyckas hålla tätt bakåt. Så fort svårighetsgraden höjdes, släppte man trots allt in en balja mot Österrike och vi räknar med exakt samma utfall på fredag.

BLGM – Ja gillar vi därför skarpt här, Belgien garanterar som sagt mål och vi är därför inte oroliga över att de inte ska skapa målchanser här i Wien, just målspelet, kombinerat med över 2.5 mål i matchen tycker vi därför är ett jättefint spel härifrån när båda lagen kommer att gå för det. 2-1 åt något håll säger vi. Kombinationsspelet betalar fina 2.16 gånger pengarna hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se