Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Albanien - Tjeckien


Spela!
Datum: Torsdag 2023-10-12 20:45
Land: Albanien
Liga: EM - Kval
Spel: 1
Odds: 3.40
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Albanien till över 3.00 gånger pengarna här hemma mot Tjeckien, efter ett bland annat ha slagit Polen här med 2-0 i september månad. Supervärde? Vi testar.

En jättefin landslagssamling för Albanien här senast i september månad vilket resulterade i fyra pinnar mot Tjeckien och Polen, ett kryss borta mot Tjeckien just och så en komfortabel hemmavinst mot Polen där Albanien dessutom var det klart bättre laget (2-0). De har därmed ett avancemang i sina egna händer nu.

Så här kliver albanerna därför in med största möjliga självförtroende när en ny hemmamatch väntar på torsdag, en gruppfinal dessutom och vi kan därför bara tänka oss hur fin stämningen kommer att vara här på Arena Kombetare. Ett land som någonstans vågar drömma nu, spelarna likaså och det tycker vi var väldigt tydligt här i den senaste hemmamatchen när man bara klev ut och visade var skåpet skulle stå mot den på förhand största favoriten i den här gruppen, Polen. Ett albanskt landslag som tydligt växt under 2023 och som hela tiden utvecklats.

Albanien var som sagt tydligt steget större än Polen och det tycker vi säger en del, inte alls någon tillfällighet utan de lirade en fin fotboll redan mot Tjeckien, och Polen var dessutom direkt chanslösa när albanerna tryckte på i alla led. Vi var otroligt imponerade av den insatsen och känner därför även att det är läge att investera en slant i dem här på torsdag igen. Otroligt värde trots allt. Tjeckien är absolut bra men uppenbarligen inte så mycket bättre än ett Polen eller Albanien, Albanien löste som sagt poäng borta i Tjeckien och bör därför även kunna dra det längsta strået här inför de egna supportrarna. Räkna med ett ordentligt taggat hemmalag här.

Tungt avbräck här för Albanien i Ardian Ismajli som är out på grund av en skada, mittbacken har skadat knät och missar därför definitivt det här mötet. Veseli förväntas kliva in istället. Annars ser skadeläget jättebra ut för Albanien som har resterande lirare tillgängliga för spel på torsdag. Alltså kan man forma exakt samma elva som mot Polen här närmst, bortsett från Ismajli. Det är positivt.

Alex Kral, Schick och Stanek saknas samtidigt hos det gästande laget, även här ett okej läge i truppen då en Schick som bekant varit out sedan lång tid tillbaka. Inte alls satt något avtryck här i Tjeckien på lång tid.

Med det sagt så tycker vi alltså det finna anledningar att titta till vänster här i jakten på värde och det direkt på 1×2-marknaden då Bet365 här betalar otroliga 3.40 gånger pengarna för hemmavinsten. I vår värld ett odds som absolut är för högt i och med hur bra Albanien sett ut, vi påminner som sagt, poäng borta i Tjeckien och en 2-0-vinst över Polen just här hemma senast, det är ett landslag på uppgång och de har därför helt klart en ny trea i sig här på torsdag. Vi säger 2-1 Albanien här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se