Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sverige - Moldavien


Spela!
Datum: Torsdag 2023-10-12 19:00
Land: Sverige
Liga: Vänskapsmatch
Spel: Sverige -2.0
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Sverige kliver in i torsdagens möte med ett stukat självförtroende, minst sagt där problemen som bekant varit många och efter tre förluster av fem möjliga i EM-kvalet är även chanserna för spel i EM i princip helt körda. Svenska landslaget mår sällan såhär dåligt, det är bara att slå fast att det är verkligheten just nu men Moldavien hemma, ska man trots allt bara besegra. Oavsett status.

Dessutom ett jättefint läge för många lirare att ta chansen här, Isak är som bekant out vilket innebär att vi kommer att få se lite nytt i offensiven, en Jesper Karlsson in möjligtvis och vi tänker att det kan komma att bli riktigt bra. För det är trots allt ett svagt motstånd som Sverige ställs emot här, dessutom på hemmaplan och det vore därför inte jätteöverraskande att se om ett par bollar trillade in här. Ett perfekt läge till att skaffa sig en positiv uppladdning inför mötet mot Belgien som bara är några dagar bort.

För det är bara att konstatera att Moldavien tillhör kategorin ett av de svagaste landslagen i Europa, visst slog de Polen här i EM-kvalet i juni månad men här kommer vi inte från att det främst var Polen som helt slutade lira boll efter att ha gått upp i en 2-0-ledning. Moldavien är svaga och att de hamnade på lika många poäng som Lettland i den senaste upplagan av Nations League sammanfattar det hela bäst, ett landslag med knappt en lirare man känner till och därför ser vi även ett fint investeringsläge här i hemmalaget och Sverige. Vi räknar med att Sverige tar revansch på sig själva och vinner med ett par bollar på torsdag. Perfekt när pressen inte är densamma som i EM-kvalet här.

Aleksander Isak och Ken Sema är Sveriges två avbräck här inför Moldavien och Belgien, det har resulterat i att Gudmundsson plockats in istället och även fastän Isak kommer att saknas här, och hade varit nyttig att ha på banan när vi jagar Sverige-mål i det här mötet, tänker vi att resten av offensiven kommer att vilja visa framfötterna. Fortsatt dessutom ett jättefint svenskt landslag på pappret, det kommer vi inte ifrån där Kulusevski toppar Premier League med sitt Spurs, där Forsberg lirat allt mer för Leipzig här på slutet och så bland annat en Karlsson som sagt, som lär vara riktigt sugen här.

Vi får absolut heller inte glömma att nämna en Gyökeres här, han har fått en fantastisk start på sitt äventyr i Portugal och har spottat in mål för Sporting Lissabon under säsongsinledningen. Att han sätter en balja här på torsdag utgår vi ifrån, och gör Sverige bara 1-0 under första 45 räknar vi med att de står där med en 3-0-ledning intakt när vi närmar oss matchminut nummer 90.

Vi testar därför också en slant på Sverige (-2 asian handicap) här till fina 1.95 gånger pengarna hos Sverige, insatsen tillbaka vid en tvåmålsseger för Sverige, och det känns jättebra så här på förhand. 3-0 som sagt. Lycka till nu ifall ni hakar på.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se