Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 7/10


Spela!
Datum: Lördag 2023-10-07 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 40. Stor analys, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher! Spelstopp 15:59. 20(!) miljoner kronor i jackpot!

Mitt-i-veckan-omgång i Championship! Vi snickrar trots det ihop raden här under tisdagen men med reservation för ändringar framöver. 5 matcher från Premier League och resterande 8 från Englands andraliga alltså och detta med hela 20 miljoner kronor i jackpot! Vi har en minst sagt trevlig lördag framför oss så haka på här i jakten på 20 millar! Vi tar ställning i ett flertal fighter och hoppas bland annat att Man United tappar poäng, att Bournemouth vinner på Goodison Park och att Hull gör jobbet mot ett formsvagt Millwall.

1. Crystal Palace – Nottingham Forest, 1X

Palace kliver in stärkta här efter vinsten på Old Trafford och bör kunna stå emot ett Nottingham Forest som vinner få matcher, kan komma att bli jämnt men Palace har varit stabila under inledningen och 1X därför även heltäckande här i vår värld. Känns superstabilt.

2. Burnley – Chelsea, 2

Fint läge att gå all in på detta Chelsea nu som äntligen fått det att lossna, vinst både här närmst i ligaspelet men även i EFL Cup, där tre mål nu åtminstone har gjorts. Burnley samtidigt under isen och vi räknar alltså med fortsatt kräftgång här – under 40%(!) på Chelsea just nu. Spiken superfin upp till 50%.

3. Manchester United – Brentford, 1X

Ett kryss vi tycker om jättemycket då vi vet att Brentford, vid en bra dag kan stå emot nästan vilket lag som helst i Premier League och då bör man rimligtvis kunna göra det mot detta United. Givet därför med 1X här, minst så då Man United dessutom lirar Champions League i veckan. Dessutom är skadeläget långt från bra.

4. Everton – Bournemouth, 1X2

Superspännande med värdet till höger här men samtidigt är Everton någonstans en befogad och rimlig favorit här på Goodison Park, Bournemouth har inte alls haft det lätt under inledningen men samtidigt kan vilket lag som helst i den här serien slå det här Everton. Alla tecken, och så jobbar vi krysset och bortasegern här.

5. Fulham – Sheffield United, 1

Inga procent här som väntas sticka iväg på Fulham vilket gör spiken till ett fint alternativ här i match nummer 5, Sheffield klart sämre här trots allt och de väntas heller inte plocka alls mycket poäng på resande fot. Just nu, tre förluster av tre möjliga. 1-0 här.

6. Cardiff – Watford, 1X

1X en heltäckande lösning här säger vi då Watford fortsatt har det tufft här i Championship, de har ännu inte vunnit en match på bortaplan och den trenden bryter de inte på Cardiff City Stadium. Uppgiften alldeles för stor.

7. Coventry – Norwich, X2

Värdet till höger spännande här och bara fullt rimligt att faktiskt välja det bättre laget och gå emot favoriten i Coventry. Coventry har vunnit väldigt få fotbollsmatcher under inledningen och den oförmågan får X2 att kännas jättebra här.

8. Ipswich – Preston, 1

En riktig toppfight här mellan två lag som inledningsvis varit jättefina i Championship, Ipswich sticker dock ut i vår värld och adderar vi därtill hemmaplansfördelen så blir bilden ännu klarare. Hemmalaget en befogad favorit och spiken ett alternativ upp till 60% säger vi, Ipswich slog ett PL-motstånd här närmst på Portman Road Stadium trots allt – hände även dit tre kassar mot Wolves.

9. Leeds – Bristol City, 1X

Leeds alltid ett gäng att gardera i vår värld, ofta en hög procentsats i och med spel i PL i fjol och truppen man har, men som samtidigt vunnit väldigt få matcher under inledningen här i Championship. En besvikelse så här långt. Krysset ska med här, minst.

10. Millwall – Hull, 2

Både ett härligt drag här men även en skräll som vi tycker om jättemycket då Millwall haft det väldigt jobbigt här under inledningen, har inte alls kommit upp i nivå och haft stora problem rent offensivt. Hull bör därför kunna vinna den här fotbollsmatchen, de har varit pigga här på bortaplan och är sett till ”borta”-tabellen, ett av seriens starkaste lag. Vi testar – även fastän det blir en tuff bortaseger att jobba in.

11. Plymouth – Swansea, 1X

Swansea betydligt piggare här på slutet där ett par vinster har ramlat in, men vi gillar fortsatt 1X mer än X2 här i matchnummer 11. Plymouth någonstans en befogad favorit här, en pigg nykomling som sett till att vinna fotbollsmatcher på hemmaplan, och det är alltid viktigt och en förutsättning för att hålla sig kvar. Känns betryggande här.

12. Queens Park Rangers – Blackburn Rovers, 1 2

Ständigt vidöppet med QPR i centrum och gaffeln tycker vi därför om jättemycket när vi jobbar en bortaseger här, ett fullt rimligt utfall och fina procent att jobba in här MEN, Blackburns defensiv är alltid ett orosmoment – har släppt in otroligt mycket mål och QPR kan hålla som favorit.

13. Sheffield W – Huddersfield, X2

Kan man annat än att faktiskt fälla favoriten och talljumbon Sheffield W här? En helt given lösning i vår värld då Sheffield varit seriens överlägset sämsta gäng. Utångstecknet därför givet i tvåan, men ändå rimligt att gardera upp Huddersfield här – de är inget Leicester eller Ipswich. Lär högst troligt bli jämnt här på Hillsborough Stadium.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se