Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Athletic Bilbao - Almeria


Spela!
Datum: Fredag 2023-10-06 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Bilbao -1.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Almeria är fortsatt fast på noll vinster här i La Liga och agerar tabelljumbo åtta omgångar in, blott en pinne på bortaplan. Stor skillnad här på San Mames.

Athletic Bilbao med en ordentlig smäll här i den senaste ligaomgången i derbyt mot Real Sociedad, det blev torsk med klara 3-0 i en match vi på förhand var inne på att Bilbao skulle plocka poäng i, men så blev det alltså inte och det får vi ändå konstatera var något överraskande i och med hur fint man faktiskt hade gått innan. Fin form med poäng i sex raka omgångar och dessutom hade man vunnit fyra av dem fighterna.

Så vi har haft att göra med ett starkt Athletic Bilbao här under inledningen på säsongen, Valverdes andra säsong som coach här och han börjar uppenbarligen få saker och ting på plats. Vi gillar vad han har gjort med laget i år och numer är det inte längre bara ett defensivt starkt Bilbao vi har framför oss, utan ett lag som kan göra mål också.

Vi tänker därför att Bilbao rimligtvis bör ha en god chans att studsa tillbaka direkt här på fredag, en reaktion från spelarna bör trots allt vara på sin plats här efter torsken senast och man ställs även mot bästa tänkbara motstånd i tabelljumbon Almeria. Almeria står fortsatt på noll vinster och har förlorat fem av åtta matcher under inledningen, dessutom har de släppt in hela 21 mål vilket tydligt visar på deras problem. Defensiven har varit under all kritik här och Almeria har alltså släppt in två mål eller fler, i sju av sina åtta inledande fighter. Här närmst noterades de för tre baklängesmål mot Granada och i omgången innan det, fem insläppta mot Sevilla. Uruselt, minst sagt. Vi har därför svårt att se att de ska räcka till här på San Mames.

Unai Gomez, Ruiz de Galarreta och Nolaskoain missar alla tre fredagens fight för Athletic Bilbao och det är ett skadeläge det här gänget bara ska klara sig fint med. Den sistnämnda står fortfarande på noll minuter den här säsongen och Unai Gomez har samtidigt bara 79 minuter i benen under 23/24. Ruiz de Galarreta har däremot varit bärande och är ett avbräck, det var tydligt i matchen mot Sociedad, men absolut att han går att ersätta i en match mot Almeria. Därför fina förutsättningar för Bilbao här och vi bör därför även kunna utgå från att de kommer upp i nivå.

För Almerias del är Robertone, Pubill och Svidersky out, två avbräck i de två förstnämnda där Robertone trots allt är given i en startelva, lagkapten dessutom och därför en mycket viktig kugge på mittfältet.

Med det sagt så utgår vi från att Almeria fortsätter att förlora fotbollsmatcher, poäng lär det bli och en bättre period likaså, här framöver men absolut inte mot ett bra Athletic Bilbao på San Mames. Bilbao ska vinna enkelt på fredag och vi gillar därför även Bilbao -1.5 mål skarpt här till över dubbla insatsen hos No Account Bet. Skillnaden trots allt jättestor i dagsläget, 2-0 eller 3-1 säger vi när Bilbao har alla offensiva kuggar tillgängliga här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se