Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Liverpool - Royale Union SG


Spela!
Datum: Torsdag 2023-10-05 21:00
Land: England
Liga: Europa League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Liverpool gör jobbet här i Europa Leagues andra omgång, inte så mycket mer tänker vi när Brighton väntar redan om fyra dagar. 2/3-0?

Tung helg för Liverpool här närmst efter torsken mot Spurs och den lär leva kvar under ett tag till i och med allt som skedde i London, bortdömda av domarteamet och något av en VAR-skandal får vi konstatera men fotbollen funkar samtidigt sådär ibland och här finns inget utrymme alls för att gå och älta, utan snarare en fin möjlighet för Liverpool att studsa tillbaka och ta sig tillbaka till vinnarspåret.

Och det bör vi ändå kunna utgå från att Liverpool löser, de ställs mot ett klart sämre motstånd här i belgiska USG och det mesta talar trots allt för att Liverpool faktiskt står där på full pott efter sex spelade omgångar. Europa League är ett tydligt steg ner och då entrar det här Liverpool allt som oftast sin CL-grupp som stor, stor favorit, det säger allt och här på torsdag, på Anfield har vi alltså väldigt svårt att se att USG ska kunna stå emot.

Ett USG som alltså här i premiärrundan i Europa League lirade 1-1 mot Toulouse på hemmaplan, en okej insats men där hade man nog ändå behövt plocka tre pinnar. För nu blir det tufft, LASK Linz, det fjärde laget i den här gruppen är trots allt luriga och gav som bekant Liverpool en ordentlig match här senast, vi tänker därför att det kanske inte blir något avancemang för den belgiska tabellettan här till slut. För vinner på Anfield, gör de inte och då entrar de omgång 3 med blott en pinne på kontot.

Gakpo, Thiago och Bajcetic är Liverpools tre enda avbräck inför torsdagens möte vilket innebär att Klopp kommer att forma en stark elva här, enligt rapporter kommer Nunez bland annat att kliva in från start här istället för Gakpo, även Gravenberch, Salah, Jota och och Van Dijk sägs alla starta och med det laget på banan ska Liverpool bara säkra en komfortabel trepoängare mot ett motstånd av USG:s kaliber.

Gästerna kommer till spel här endast utan Dennis Eckert Ayensa men det är även lagets bästa målskytt, tysken står redan på sju fullträffar på åtta spelade matcher och är såklart därför även ett stort, stort avbräck. Otroligt tungt för ett USG som hade behövt de spetsegenskaperna här på banan, de kommer trots allt mest att försvara sig här och målchanser lär det inte bli många av. Då gäller det att ha en sådan effektiv lirare längst upp.

Med det sagt så förväntar vi oss att Liverpool neutraliserar USG relativt fint här på Anfield, ett stort bollinnehav och så i slutändan även en komfortabel hemmavinst. Utan att direkt imponera tänker vi. En rutinseger här efter den tuffa bataljen mot Spurs, dessutom match mot ett tufft, tufft Brighton här redan på söndag. På bortaplan dessutom. 2-0 eller 3-0 säger vi och klickar in Liverpool & under 3.5 mål till mycket fina 2.30 gånger pengarna hos No Account Bet. Superfint värde.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se