Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Newcastle - PSG


Spela!
Datum: Onsdag 2023-10-04 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: 1
Odds: 2.63
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Möjligtvis den matchen som sticker ut mest så här på förhand inför onsdagens Champions League-kväll. Newcastle vs PSG. På St James' Park. Newcastle vinner!

Vi sticker kanske ut hakan här lite men det känns som ett full rumlig utfall här på St James' Park, vi är grymt imponerade av Newcastle och då är det även ett lag som är på uppgång där många lirare har hittat rätt här på slutet. Dessutom är formen numer jättefin där Newcastle även hunnit med att slå självaste Manchester City, förvisso i den engelska ligacupen, men fortfarande – en insats som helt klart boostar laget och får de att tro på stora saker.

Därför tänker vi även att Newcastle bör ha en god chans att besegra PSG här på onsdag, de fixade ett kryss här borta mot Milan i premiärrundan av Champions League och PSG känner vi, inte alls är på sin absoluta topp. De kanske når dit under säsongens gång, men absolut att de är långt från någon Europa-elit i dagsläget, det räcker bara att titta närmre på hur de presterat i Ligue 1 för att faktiskt bilda sig en uppfattning om var de står i dagsläget.

PSG slog nu Dortmund med komfortabla 2-0 på hemmaplan i premiären här i CL men Dortmund vet vi är som allra starkast på Signal Iduna Park, de är dessutom ofta ojämna och det är sällan man vet var man faktiskt har dem. En jättefin höjd men samtidigt ett gäng som ofta underpresterar, och därför drar vi heller inte allt för stora slutsatser av PSG:s insats i det mötet. Utan vi konstaterar snarare att spelaromsättningen varit stor i sommar och att Mbappe lirar där, där har de en garanti, men absolut att PSG är ett sämre lag i år i jämförelse med i fjol. De har bara vunnit tre av sju matcher i Ligue 1 den här säsongen och infinner sig först på en femteplats i tabellen. Det säger väl ändå någonting?

Wilson, Botman, Joelinton, Barnes, Krafth och Willock ser alla ut att missa onsdagens fight för Newcastle och det får vi ändå konstatera är ett långt från optimalt skadeläge för hemmalaget, tufft avbräck i Wilson men absolut inte jätteseriöst heller då Isak kliver in här från start istället. Lascelles och Schär lär bilda mittlås vilket även det är ett bra mittlås, men Joelinton out är tungt – även att Barnes missar. Vi känner dock att kraften är tillräckligt stor i detta Newcastle och här kommer kollektivet att ge sitt yttersta för att fälla PSG på onsdag. Det bör kunna räcka långt. Klassen finns trots allt fortsatt där, för Newcastle är jäkla bra den här säsongen.

För PSG:s del missar Kang-in Lee, Asensio, Rico och Mendes definitivt det här mötet och Kimpembe är samtidigt ett stort frågetecken, höst troligt out här men det återstår att se under onsdagen. Håll koll!

Med det sagt så är det fint läge att faktiskt välja Newcastle här, de är på uppgång och kliver in här med ett stort, stort självförtroende efter att ha besegrat Manchester City i EFL Cup. Dessutom vinst här närmst i helgen mot Burnley med stabila 2-0. Tillräckligt bra för att slå ett motstånd av PSG:s kaliber, så enkelt är det – PSG står på blott en vinst på resande fot den här säsongen. Vi testar! Det raka spelet på Newcastle finns till fina 2.63 gånger pengarna. Lycka till.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se