Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - Galatasaray


Spela!
Datum: Tisdag 2023-10-03 21:00
Land: England
Liga: Champions League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.33
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stor skillnad här på Old Trafford trots Galatasarays aktiva sommarfönster. Trygg hemmavinst är att vänta.

En superfin upphämtning från Galatasaray mot FC Köpenhamn här i premiärrundan men samtidigt även ett underbetyg såklart från Galas sida att de hamnar just där, i ett 2-0-underläge på hemmaplan och att de till slut inte löser alla tre pinnar mot FCK, inför sina egna supportrarna. Då blir det alltså inget avancemang från Champions League, utan det är verkligen en fight som behöver vinnas för att man ska ha en möjlighet att ta sig vidare från en grupp med Bayern München, Man United och FCK. Så är det.

Vi tvivlar därför stort på att Gala löser det hela nu, de har varit superaktiva i sommar och stärkt laget kraftigt, vilket uppenbarligen även gett resultat i den inhemska serien där de tillsammans med Fenerbahce vinner fotbollsmatch efter fotbollsmatch, men CL är uppenbarligen någonting annat och det bekräftade någonstans deras bleka insats mot FCK här för två veckor sedan. En överraskande svag insats från Galatasaray där.

Vi tänker därför att Manchester United, trots alla problem bör ha en väldigt god chans att gå segrande ur tisdagens möte. Visst förlust här närmst igen och redan deras fjärde, på sju omgångar i Premier League, samt en förlust här mot Bayern med 4-3 i premiärrundan, men Gala är ett steg ner och på Old Trafford bör väl rimligtvis därför United bara vinna. Ett annat utfall vore trots allt överraskande att se här, det känns därför bra att välja hemmalagets sida men vi trissar upp oddset med hjälp av ett kombinationsspel då det raka spelet är direkt ointressant. United klar favorit här.

Manchester United kommer till spel utan Martinez, Reguilon, Wan-Bissaka, Shaw, Mainoo, Diallo och Malacia vilket är ett skadeläge som är långt från optimalt, men det är också ett skadeläge som ser bättre ut än tidigare får vi ändå konstatera. Man har fått tillbaka ett par lirare här nu och visst tynger Martinez out, men viktigt är åtminstone att Varane är tillbaka och spelredo. Sen ska det hela bara resultera i en trepoängare mot Galatasaray ändå, skillnaden är trots allt enorm oavsett hur många ”stjärnor” det här Gala har värvat i sommar.

Bästa möjliga förutsättningar samtidigt här för Gala alltså som bara har Karatas på en skadelista, annars är truppen intakt vilket innebär att vi kommer att få se lirare som Icardi, Zaha, Torreira, Demirbay, Angelino, Davinson Sanchez och eventuellt även en Mertens från start här. Namnkunnigt lag, minst sagt och lirare som onekligen kan blixtra till men i slutändan så är kollektivet klart sämre. Trots Uniteds problem. 2-2 mot FCK är någonstans en indikation på det, det handlar först och främst om att få ihop ett starkt lag.

Vi tänker därför också att United bör ha en god chans att neutralisera tisdagens motstånd, för innan Köpenhamns utvisning hade Gala otroligt svårt att skapa målchanser i premiärundan, de kom aldrig riktigt iväg förrän det var just 11 vs 10 på banan och därför gillar vi 1 & under 3.5 mål här till höga 2.33 gånger insatsen hos No Account Betskarpt. United förstår hur viktiga dessa tre pinnar är i och med förlusten mot Bayern, fullt fokus därför från matchminut nummer ett och vi säger 2-0 Man United i fulltid. Kanske 2-1. Superfint värde i och med att det kan komma att vara ett lite krampaktigt United här i och med förlusten mot Palace. 0-0 en bit in är inte omöjligt.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se