Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Girona - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2023-09-30 18:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 1.96
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Girona har säkrat sex raka vinster i La Liga inför lördagens möte mot Real Madrid. Superfina här under inledningen, får de omkull Los Blancos?

Ett minst sagt häftigt Girona är vad vi har fått se här under inledningen på säsongen och de har redan nu får vi konstatera gjort något helt otroligt, sen huruvida det fortsätter framöver är någonting annat men än så länge är deras bedrift minst sagt fantastisk när de alltså entrar omgång åtta som tabelletta och med sex vinster av sju möjliga.

Här kommer dock det stora testet för tabellettan, all respekt för Sevilla och Villarreal men de har varit urusla under inledningen och hittas inte ens bland de 10 främsta i tabellen. Ett poängtapp har Girona noterats för och det mot Real Sociedad vilket ändå säger något, just eftersom att de andra vinsterna har inkasserats mot Mallorca, Granada, Las Palmas och Getafe. Här på lördag blir det därför tuffare och det ska på alla sätt och vis bli spännande att se hur Girona hanterar den här uppgiften.

Real Madrid hittar vi alltså ett poäng bakom Girona inför lördagen och det är numer ett Real Madrid som har Vinicius tillgänglig igen, även ett Real på rätt bana igen efter derbyt då de studsade tillbaka här närmst i onsdags, mot Las Palmas på hemmaplan. Vi har därmed ett Real Madrid här som vunnit sju av åtta möjliga matcher under 23/24, med vinsten över Union Berlin inräknat. Vi är därför även intresserade av värdet till höger när det är så pass fint, Girona flyger fram och kommer att orsaka trubbel för Real Madrid, men i slutändan, är det svårt att inte utnyttja det fina värdet på Los Blancos. De står trots allt på fler vinster än Girona under den här säsongen och vi vet även att Real kan hantera den här typen av matcher med all sin rutin, det är trots allt en förstaplats som står på spel här och Real lär vara sugna på att ta tillbaka den efter två omgångar.

Espinosa, Villa, Borja Garcia, Casals och Artero är alla fem out för Girona här på lördag men vi slår samtidigt fast att Michel kan forma exakt samma lag här som i de senaste omgångarna. Det här är lirare som varit out under hela inledningen, vilket uppenbarligen innebär, bästa möjliga förutsättningar för hemmalaget.

För Real Madrids del saknas som bekant Courtois och Militao, som blir borta ett bra tag till och så nåddes vi av nyheten att nyförvärvet från Fenerbahce, Guler har gått sönder igen. Annars är truppen intakt för Ancelotti och Alaba ska därför vara spelredo här efter att ha klivit av banan skadad mot Las Palmas.

Så ett starkt Real Madrid här på banan med Vinicius tillbaka i en startelva, den detaljen tror vi fäller avgörandet sett till över 90 minuter, men även det faktum att Real Madrid vet exakt hur man vinner den här typen av matcher får det raka spelet till höger att kännas bra. Riktigt bra till 1.96 gånger pengarna hos Betsson. 2/3-1 Real Madrid.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se