Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Barcelona - Sevilla


Spela!
Datum: Fredag 2023-09-29 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.23
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Bara 2-2 mot Mallorca för Barcas del här närmst i tisdags vilket innebär att man kliver in här på fredag med endast en sak i sikte, att studsa tillbaka och knipa alla tre pinnar här i jakten på att bli tabelletta igen efter att bara ha varit det under en enstaka omgång.

Och det ska Barcelona ha en god chans att göra, Sevilla vaknade förvisso till liv här närmst mot Almeria på hemmaplan när de fullständigt körde över tabelljumbon med 5-1, men det var just också en match mot tabelljumbon. Almeria har varit värdelösa under inledningen och har ännu inte vunnit en match sju omgångar in. Fem förluster av sju möjliga lyder facit för dem och därför är det bara att slå fast att svårighetsgraden höjs ett par snäpp för Sevilla här på fredag. Dessutom spel på borta där Sevilla ännu inte vunnit en fight.

Rimligtvis ska därför Barcelona kunna studsa tillbaka här ”hemma”, de har vunnit alla sina matcher på Olímpic Lluís Companys så här långt in på säsongen och har dessutom gått segrande ur de matcherna tryggt, med siffror som imponerar. Rent historiskt har Barca även haft det lätt för Sevilla, de har besegrat dem vid 14 tillfällen på de 20 senaste försöken och det känns därför tryggt att välja Barcelonas sida här på fredag när Sevilla inte riktigt är på samma nivå som under tidigare säsonger.

Barcelona kliver in i fredagens fight fortsatt med Frenkie De Jong och Pedri out här, båda skakade. Den förstnämnda förväntas vara tillbaka i slutet på oktober månad men Pedri är nu bara någon vecka ifrån en comeback. Alltså ett hanterbart skadeläge får vi konstatera, bredden finns där och Gavi kan komma att kliva ner här på Pedris position, samtidigt som Romeu och Gundogan någonstans fyller på här. Ett starkt mittfält, trots allt.

För Sevillas del är skadelistan längre, de har hela sju gubbar borta här på grund av skada, Torres, Mariano Diaz, Gomez, Acuna, Marcao, Kouassi och Pastor missar alla men Sergio Ramos är tillbaka och spelredo här vilket är positivt. Hans rutin blir viktig i den här typen av match och även fastän han inte blir yngre, så är han fortsatt Sevillas bästa försvarsspelare.

Med det sagt så tänker vi att Sevilla med en 5-1-vinst i ryggen, samt med självförtroendet intakt igen bör kunna stå emot relativt bra här i alla fall, Mendilibar har visat att han kan spela till sig resultat via en organiserad defensiv och den defensiven har dessutom bara noterats för två baklängesmål på de fyra senaste matcherna. Under 3.5 mål bör därför sitta fint här, och vi plockar även med ettan här då skillnaden trots allt är uppenbar. Över 90 bör Barca stå där som segrare.

Barca vinnare och under 3.5 mål klickas in till 2.23 gånger pengarna hos speljätten Speedybet, uppåt mot 1000 kr i välkomstbonus finns att ta del av för nya kunder via länken här nedanför. 2-0 Barca.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se