Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Celta Vigo - Alaves


Spela!
Datum: Torsdag 2023-09-28 19:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.75
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Celta Vigo numer under ett nedflyttningsstrecket här i La Liga, på något konstigt vis. Insatserna bättre än vad tabellen påvisar.

Resultatraden 1-1-4, 6-10 talar sitt tydliga språk, Celta Vigo har inte alls fått med sig resultat här under inledningen men det är samtidigt en resultatrad som inte riktigt visar hela sanningen. För insatserna har varit bra tycker vi, vi har sett Celta lira i majoriteten av de här matcherna och då har man förtjänat mer i princip i varje match. Rimligtvis bör man därför kunna jämna ut det framöver och detta med start från och med på onsdag när man ställs mot ett generöst motstånd i Alaves.

3-2 här närmst för Celta mot Barcelona på bortaplan alltså, en match man ledde hela vägen fram till matchminut nummer 81. Sen kom 2-1, 2-2 och även 3-2 och Celta fick resa hem med noll pinnar och här är det såklart problematiskt att man faller ihop på det sättet, men under 80 minuter måste vi bara slå fast att man såg riktigt bra ut. Man skapade mycket målchanser och hade till och med fler avslut på mål än vad Barcelona hade på hemmaplan. Det säger en del. Även mot Real Madrid förtjänade Celta mer än noll pinnar i en match som slutade 1-0, de stod emot Real Sociedad i norra Spanien (1-1) och i premiären när de föll mot Osasuna var man det bättre laget.

Så det finns saker att bygga vidare på för Rafael Benitez, nu när svårighetsgraden sänks ett par snäpp så bör man därför kunna få ett bättre utfall känner vi. Man lirar på hemmaplan och skadeläget ser väldigt bra ut, alla de bästa kommer att lira och då ska det helt enkelt gå vägen mot den här typen av motstånd. Alaves har förlorat alla sina matcher på bortaplan så här långt och står fortfarande på noll mål.

Endast Franco Cervi är out här för Celta Vigo på torsdag vilket innebär att man högst troligt formar exakt samma lag som här närmst mot Barcelona, dvs en Aspas och Larsen längst upp i banan och så med Bamba, Beltran och Luca De La Torre precis bakom, en fin offensiv, minst sagt och en offensiv som bör kunna etablera det här Celta Vigo ovanför ett nedflyttningsstreck. Med marginal ner till det dessutom.

Blanco, Duarte och Simeone missar alla tre torsdagens möte för Alaves och här är det bara att slå fast att de två förstnämnda är tunga avbräck, Duarte har startat alla matcher på vänsterbackspositionen och Blanco är tänkt för en startelva han också. En spelsäker mittfältare som hjälper det här laget att andas.

Med det sagt så tycker vi det finns anledningar att klicka in Celta Vigo som vinnare här på Balaidos, det raka spelet finns till 1.75 gånger pengarna hos Betsson och här är skillnaden trots allt tydlig. Trots Celtas resultat under inledningen. De ska bara jämna ut det hela här framöver och det här är ett perfekt tillfälle till att börja göra det. Vi säger 2-0 Celta.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se