Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Mallorca - Barcelona


Spela!
Datum: Tisdag 2023-09-26 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.18
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Barcelona numer tabelletta här i La Liga och där utgår vi från att de även är kvar efter omgång 7. Det blir vinst på ön.

Barcelona fortsätter att vinna fotbollsmatcher på alla möjliga vis och här närmst mot Celta Vigo tog man sig tillbaka från ett 2-0-underläge och kunde med hjälp av Cancelos mål sen vända på steken och inkassera tre nya pinnar. Det innebar deras sjätte raka vinst men även att de gick om Real Madrid och nu toppar La Liga-tabellen med den fina resultatraden 5-1-0, 16-6.

Ett Barca som alltså växlat upp ordentligt sett till hur fjolåret såg ut får vi ändå konstatera, visst finns det frågetecken och Celtas 2-0-ledning vittnar väl på sätt och vis om detta men de visar på stor styrka när de vinner den här typen av matcher ändå. De gör dessutom väldigt mycket mål och har en otrolig trevlig offensiven att bevittna, en jäkla bredd där uppe men samtidigt även en nyttig konkurrenssituation som får i princip alla att prestera på topp vecka in och ut. Vi tänker just att den konkurrenssituationen talar för Barca i det långa loppet åtminstone här i La Liga, ständigt pigga och ständigt nya rörelsemönster som motståndaren ofta har svårt att hantera, 19 mål på de 5 senaste matcherna bekräftar någonstans det hela.

Vi tänker därför att även Mallorca kommer att få det jobbigt här på tisdag, ett gäng som inte alls fått någon bra start på säsongen i år och som här närmst dessutom släppte in hela fem mål mot Girona. Blott en vinst har det blivit på sex omgångar och då har man även hunnit med att förlora mot ett riktigt svagt Granada, hemmaplansfördelen i tidigare matcher har heller inte gett det resultatet man hade hoppats på, i fjol starka på ön men under inledningen här inte riktigt samma utfall. Barca säger vi därför är en jättebefogad favorit och vi kommer därför även att investera en slant i dem. Värdet finns fortsatt där.

Ett jättepositivt skadeläge här i Barcelona-lägret får vi konstatera då endast Pedri och Frenkie De Jong är out här, visst två klasslirare men Pedri har varit out ett tag nu och i Frenkie finns en bra ersättare i Gavi. Därför kommer Xavi även att kunna mönstra ett riktigt starkt lag här på tisdag och den här gången bör vi eventuellt kunna få se mer av Yamal, kanske även en Raphinha. Felix har dock varit riktigt bra och Lewy har som bekant en given startplats, vilket någonstans även bekräftar den otroliga bredden på de positionerna.

För Mallorcas del kommer varken Raíllo eller Mascarell till spel här, men annars ser skadeläget bra ut och man kan därför även ställa fram samma lag som senast mot Girona.

Med det sagt så har vi alltså väldigt svårt att se Mallorca knipa en pinne mot det här Barca, fem insläppta mot Girona är alarmerande i vår värld och även deras oförmåga att vinna matcher, får en investering i Barca att kännas supergiven. Vi klickar in Barcelona (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till mycket fina 2.18 gånger pengarna hos Expekt, 2-0 eller 3-1 Barca här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se