Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Halmstad - Elfsborg


Spela!
Datum: Måndag 2023-09-25 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Halmstad DNB
Odds: 3.40
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Ett Elfsborg här som helt plötsligt infinner sig fyra pinnar efter Malmö FF och som i princip vid torsk på Örjans Vall är out ur racet om ett ligaguld. Fyra pinnar är absolut ingen omöjlighet att jaga ikapp men med en sämre målskillnad och på ett rent psykologiskt plan har vi svårt att se att Elfsborg ska repa sig vid en sådan situation. Och vi ser den situationen som mycket troligt här när ett tufft möte väntar på Örjans Vall.

För Halmstad är minst sagt kluriga här hemma, speciellt nu när de fått ordning på saker och ting igen efter att ha bjudit på ett par otroligt svaga insatser. Vi minns väl alla 0-5 mot Varberg här på Örjans Vall och även de tre förlusterna man inkasserade direkt efter, men nu ser det en aning annorlunda ut och Halmstad kliver in här med tre positiva insatser i ryggen, även fastän man alltså här närmst föll mot BK Häcken.

0-0 mot Värnamo på bortaplan, 2-1-vinst över Sirius på Örjans Vall och här närmst alltså en 3-2-förlust mot BK Häcken på Bravida Arena efter ett sent avgörande. 91:e matchminuten gjorde Häcken 3-2 och de kvitterade även sent till 2-2, först i den 79:e matchminuten. Då är det trots allt ett Häcken som jagar guld här och därför stor styrka från Halmstads sida i att stå emot så pass bra, därför absolut ett Halmstad som har lite bra på gång vi har framför oss här inför måndagens fight. Ett Halmstad som dessutom någonstans även kan ”säkra” ett nytt kontrakt här, slår man Elfsborg och Sirius samtidigt tappar poäng, ja då är det i princip klart för Halmstads del. Det är en stor morot här när man lirar inför de egna supportrarna.

Halmstad kliver in i det här mötet med bästa möjliga förutsättningar på måndag då Magnus Haglund alltså har alla spelare tillgängliga här, inga skador och så heller inga avstängningar vilket innebär att Erik Ahlstrand även är tillbaka här, efter att just ha missat spel mot Häcken på grund av en avstängning. Viktig lirare det här.

Även för Elfsborgs del ser skadeläget okej ut då alla lirare ska vara tillgängliga, förutom en viss Per Frick som missar den här fighten på grund av en skada. Tungt tapp där givetvis men överlag ett okej läge för ett guldjagande Elfsborg.

Med det sagt så tänker vi att det ändå är fullt rimligt att testa en slant på Halmstad här, ett lag som trots allt hittat tillbaka och vi minns väl alla hur väl de presterade mot de bättre lagen under inledningen på säsongen. Den känslan finns nu i laget igen och då ställs man mot ett formsvagt Elfsborg här, som mycket väl kan reagera negativt på tidig motgång på Örjans Vall. Kalmar slog Elfsborg med 3-0 här närmst på Borås Arena och även Värnamo lyckades slå det här gänget med 1-0 i omgången innan. Elfsborg är fullt mänskliga och har en jätteuppgift framför sig här, Halmstad har trots allt plockat poäng i 7 av 11 matcher på hemmaplan och vi gillar därför Halmstad (dnb) skarpt till 3.40 gånger pengarna hos No Account Bet. Vi testar en slant på det och säger 1-0 Halmstad.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se