Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Real Madrid


Spela!
Datum: Söndag 2023-09-24 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.60
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Ett Real Madrid som alltså fortsätter att vinna fotbollsmatcher här under 23/24 och mer exakt rör det sig om sex raka vinster nu inför derbyt här på söndag, ett lag som mår riktigt bra och även fastän det kanske inte alltid ser 100-procentigt ut i spelet och Real ser ut att gå en jämn match till möts, så ser man till, oftast via en viss Bellingham att avgöra matcherna i slutändan. Det är en stor stryka och det är även så man vunnit hälften av sina matcher under inledningen på säsongen.

Därför tycker vi det finns anledningar att titta till höger här framför vänster, dessutom har Real Madrid en fin historik mot lillebror Atletico Madrid och förlorar väldigt sällan fotbollsmatcher mot dem. Atletico har bara slagit Real i ligaspelet vid ett tillfälle sedan 2016 och när de ställdes mot varandra här närmst på Wanda Metropolitano vann Real Madrid med 2-1.

Vi ska även placera ut ett litet frågetecken kring Atletico Madrid, fin start på säsongen där mycket såg bra ut men nu kommer de alltså istället närmst från en 3-0-förlust mot Valencia. En otroligt blek insats från Atleticos sida som väcker oro, vad är det för gäng vi kommer att få se under 23/24? Är det verkligen ett lag som kommer att ge Real Madrid och Barcelona en match? Vi är osäkra på det, de har allt för många svaga insatser i sig över en säsong och bara i fjol fick vi det ganska tydligt bekräftat. 3-0 mot Valencia må vara ett enstaka resultat, men en sådan insats talar även sitt tydliga språk, det är Simeone som fortsatt är coach trots allt och man har brottats med de här problem i princip under alla säsonger här på slutet. Dessutom ska det även nämnas att Atletico inte såg allt för bra ut mot Lazio heller, man släppte till mycket bakåt och såg inte alls sådär stabila ut. Därför helt klart fördel Real Madrid här på söndag.

Barrios, Lemar, Rodrigo De Paul, Soyuncu, Depay, Perez och Mandava är alla sju skadade och missar söndagens derby för Atletico, inte alls optimalt här trots allt och här kommer onekligen Lemar och Depay saknas, visst finns en Morata här men det är någonting med Depay som sticker ut i jämförelsen mellan de två och även han, när han varit frisk, har varit förstavalet för Simeone. Så långt från perfekta förutsättningar men positivt är i alla fall Koke är tillbaka.

För Real Madrids del vet vi att Courtois och Militao är out under en längre tid, även Vini är borta här och Carvajal likaså och det är tunga avbräck också såklart, men vi tycker om Nacho som ersättare till höger och så har vi trots allt Alaba och Rudiger i mittlåset, dessutom med ytterligare en trygg bollspelare på mittfältet i och med att Vini är out. Det är inte alls så farligt säger vi, även fastän Vini kanske är lagets bästa spelare. Nu har de trots allt Bellingham här, som ofta visar sig vara avgörande. På precis samma sätt som Vini gjort tidigare.

En jämn match är dock att vänta här såklart, derby och några avbräck i båda läger öppnar upp för en härlig duell i Madrid, i slutändan är det dock så att Real har mer spets i laget och betydligt mer rutin och trygghet. Vi tänker att matchen avgörs på mittfältet och där sticker Real Madrid ut kraftigt i vår värld, 2.60 gånger pengarna för det raka spelet på dem hos ComeOn, med Atleticos senaste insats i La Liga och historien med i beräkningarna här, är riktigt bra värde. Atleticos defensiv mot Valencia var under all kritik trots allt. 2-1 Real Madrid!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se