Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bayer Leverkusen - BK Häcken


Spela!
Datum: Torsdag 2023-09-21 18:45
Land: Tyskland
Liga: Europa League
Spel: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 2.00
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

En stor, stor uppgift väntar Häcken i Europa Leagues premiärrunda och här kommer det alltså inte att bli enkelt, Bayer Leverkusen är riktigt bra just nu och är absolut ett lag för toppen i Bundesliga i år. De är även en favorit i årets upplaga av Europa League i vår värld, de tillsammans med ett par andra klubbar givetvis, men vi vore inte alls förvånade om tyskarna når en semifinal eller till och med en final i den här tävlingen. För just så bra har de sett ut under inledningen på säsongen.

Redan inför säsongen 23/24 fick vi se ett otroligt piggt Bayer Leverkusen i träningsmatcherna och i DFB Pokal och Xabi Alonso har uppenbarligen fått saker och ting på plats i det här laget. De slog bland annat West Ham med 4-0 här på hemmaplan, slog Marseille borta och besegrade Teutonia med 8-0 i tyska cupens första omgång. Mycket mål! Och det har de bara fortsatt att göra här i Bundesliga under inledningen, de hängde tre stycken mot Leipzig i premiären, gjorde tre borta mot Gladbach och i omgången efter tvålade de dit Darmstadt med 5-1, just här på hemmaplan.

Då ska det även nämnas att Bayer Leverkusen här närmst stod emot Bayern München på Allianz Arena efter en riktigt bra insats, två nya mål där mot ett bra Bayern och Leverkusen är alltså fortsatt obesegrade under 23/24 inför det här mötet på torsdag. De har samtidigt gjort 13 mål på sina 4 inledande fighter och vi har därför väldigt svårt att se att lilla Häcken ska kunna stå emot här. Ett Häcken som dessutom fick ge sitt allt här närmst i helgen mot Halmstad när de var sånär på att tappa poäng. Uppgiften kommer dessvärre att bli för stor för dem här på torsdag. Stor, stor skillnad här.

Stanisic, Mbamba, Arthur, Fosu-Mensah och Schick är alla fem out här för Bayer Leverkusen på torsdag men det är samtidigt lirare som heller inte funnits med här under inledningen, totalt sett under 23/24 har de tillsammans gjort 70 minuter och vi tänker därför också att förutsättningarna, rent truppmässigt är goda här för Leverkusen. Vi bör därför kunna utgå från att vi får se bästa möjliga lag här. Med bland annat Boniface längst upp i banan.

För Häckens del ser skadeläget också bra ut då man i princip kliver in här med en fullt frisk trupp, bara Trpcevski är out här och vi alla som följer Allsvenskan är väl medvetna om hur lite den mannen lirat i år. Så perfekta förutsättningar för Häcken rent skademässigt men det ska inte kunna räcka till poäng ändå. Skillnaden är för stor här och vi vore väldigt förvånade om inte Bayer Leverkusen vann den här matchen stort.

Leverkusen (-2.5 asian handicap) testas här till 2.00 gånger pengarna hos Bet365 och allt runt det oddset är bra här i vår värld i och med hur mycket mål Leverkusen faktiskt gör. De bara kör och är otroligt trevliga att bevittna och vi bör därför även kunna utgå från att de hänger första redan innan halvtimmen är spelad. Sen kommer både tvåan och trean här. 3-0.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se