Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - Lens


Spela!
Datum: Onsdag 2023-09-20 21:00
Land: Spanien
Liga: Champions League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.45
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Sergio Ramos in och det blev vinst för Sevilla direkt här i helgen, även en hållen nolla och det var viktigt här inför Lens på onsdag. Vinner på nytt?

Sevilla har fått allt annat än en trevlig start på säsongen 23/24, utan det dröjde alltså fyra omgångar innan de inkasserade sina första poäng i ligaspelet. Tre raka förluster inledde man det hela med och åtta insläppta mål dessutom, det bekräftar någonstans att Sevilla har mycket att jobba på innan de är tillbaka till sin absoluta toppform. Så är det.

Så ett något trögstartat Sevilla här under inledningen alltså, men även ett Sevilla som trots allt fick studsa tillbaka här senast och även hålla nollan, i Sergio Ramos comeback dessutom och dessa två detaljer bör väl ändå rimligtvis kunna boosta det här gänget. Lens hemma i en Champions League-premiär tänker vi gör detta ytterligare, sen kommer vi inte ifrån att motståndet är generöst här.

För visst stod Lens för en fantastisk säsong i fjol när de tog hela Frankrike med storm, men så här långt in på årets säsong, agerar de alltså tabelljumbo med ett poäng på kontot efter fem spelade omgångar. Urusel form alltså och ett lag som kanske upplever lite av en bakfylla nu, det återstår att se om de repar sig här framöver men så länge de är i det här slaget, så bör Sevilla ha en väldigt bra chans här hemma i södra Spanien. De är dessutom betydligt mer rutinerade i dessa sammanhang, Ramos in dessutom och det ska absolut inte underskattas, trots hans ålder. Navas finns även han där och har en del Europa-fotboll i sig, precis som många andra lirare i den här Sevilla-truppen. Där är fördelen stor och så hemmaplansfördelen på det som sagt, det bör kunna fälla avgörandet här.

Sevilla kommer till spel utan Gomez, Acuna, Marcao, Kouassi och Pastor här men resterande lirare finns tillgängliga vilket vi ändå får konstatera är ett bra truppläge, man har haft en längre lista än så och sakta men säkert börjar det hela ljusna för Sevillas del. Alla ovannämnda namn är dessutom tillbaka här inom en, två veckor och det är positivt.

För Lens del missar Mendy, Costa, Cabot och Farinez den här matchen, inga lirare som hunnit sätta avtryck än den här säsongen och samma elva som från i helgen kan vi därför förvänta oss att se här på söndag.

Med det sagt så tänker vi att Sevillas vinst härifrån helgen någonstans blir avgörande för vad för typ av Sevilla vi kommer att få se här, en något lugnare trupp här inför onsdagen nu och ett självförtroende som även är intakt. Det och hemmaplansfördelen fäller avgörandet tror vi i en på förhand tät fight. Dessutom har Sevilla mer spets i sin trupp och ofta visar det sig bli avgörande när väl Champions League-matcher stundar. Vi klickar därför in Sevilla & under 3.5 mål till mycket fina 2.45 gånger pengarna här hos spelbolaget No Account Bet, ett jättevärde säger vi då Sevilla sällan bjuder på målkalas. Två formsvaga lag här överlag dessutom, försiktigt lär det vara i en premiär trots allt och vi förväntar oss därför inte att se allt för många mål heller. 1-0, kanske 2-0. Då har vi även råd med 2-1 här. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se