Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Feyenoord - Celtic


Spela!
Datum: Tisdag 2023-09-19 21:00
Land: Nederländerna
Liga: Champions League
Spel: Feyenoord -1.0 mål
Odds: 2.06
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Feyenoord har vunnit tre raka matcher i Eredivisie och gjort 17(!) mål på de matcherna, varma i kläderna här inför Champions League-premiären.

Ett Feyenoord här som kliver in i Champions League-gruppspelet med tron om att nå slutspel till våren, det råder det inga som helst tvivel om när lotten föll på just Celtic, Atletico Madrid och Lazio. Atletico vet vi är skakiga, inte alls pålitliga på samma sätt som tidigare och den känslan förstärktes bara i helgen när de föll mot Valencia med 3-0. Lazio vet vi vid det här laget är ojämna, man blir aldrig riktigt klok på dem och så Celtic, som vi ser som det klart sämsta laget i den här gruppen. Ett Feyenoord som vann Eredivisie i överlägsen stil framför PSV och Ajax, ser vi därför som en fullt rimlig utmanare här och tror, till skillnad från spelbolagen att det blir Feyenoord som tar sig vidare här istället för Lazio.

För det här Feyenoord får vi ändå konstatera är riktigt bra även i år, visst tappade man ett par gubbar här i sommar men man har lyckats täppa igen dem hålen och har alltså fått upp farten rejält i Eredivisie nu efter en mindre bra start. De inledde säsongen med att spela oavgjort i två raka omgångar, men har sedan dess sett till att säkra tre raka vinster och gjort hela 17(!!) mål på de tre matcherna. De slog Heerenveen med 6-1 här närmst på hemmaplan, besegrade Utrecht med 5-1 på bortaplan i omgången innan och så 6-1 mot Almere City innan det. Två raka vinster här på De Kuip alltså, och 12 gjorda mål. Celtic får onekligen se upp här.

Det ska nämnas att allt är i sin ordning för detta Celtic i den skotska ligan, som alltid numer, de står på 13 poäng av 15 möjliga och har på alla sätt och vis varit bra i det sammanhanget. 11 gjorda mål och bara 3 insläppta dessutom, men det är just det, det är skotska ligan och inget Champions League och därför utgår vi även från att Celtic upplever problem här. Feyenoord är deras tuffaste utmaning så här långt in på säsongen och på bortaplan ser vi helt enkelt inte de stå emot. Annat på hemmaplan, där vi ändå räknar med att Celtic kan komma att plocka något poäng. Borta, noll pinnar.

Feyenoord kliver in i det här mötet utan Nieuwkoop, Ueda och Bijlow som alla tre är skadade, även frågetecken här på Milambo och vår egna Patrik Wålemark. Inga lirare dock som funnits med här för Feyenoord under inledningen (står alla tillsammans på sammanlagt 220 minuter), utan vi kan därför räkna med att få se bästa möjliga lag på banan på tisdag.

För Celtics del saknas Abada, Welsh, Nawrocki, Carter-Vickers och Tillit.

Med det sagt så tänker vi alltså att Feyenoord fortsätter på det inslagna spåret här och kör på aggressivt direkt från matchstart, de ställs mot ett sämre lag och det bör kunna resultera i att de tar sig an uppgiften med rätt attityd. Det är bara att trycka på här för ledningsmålet och det räknar vi med att de gör, 2-0 Feyenoord säger vi och klickar in Feyenoord (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till mycket fina 2.06 gånger pengarna hos No Account Bet. En rejält uppvärmd offensiv trots allt, Feyenoord bör hänga minst två här. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se