Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Granada - Girona


Spela!
Datum: Måndag 2023-09-18 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Granada DNB
Odds: 2.00
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Tuff start på säsongen för Granada som redan hunnit noteras för tre förluster och infinner sig under nedflyttningsstrecket här inför måndagens möte mot Girona. En vinst här innebär dock att man tar sig ett par tabellplaceringar upp och här finns trots allt en del detaljer som talar för att man faktiskt mäktar med bedriften.

För det har varit tufft motstånd Granada har ställts mot här under inledningen, bland annat mot Atletico Madrid där man föll i premiären med 3-1, men där Granada samtidigt stod för en fin insats och kanske förtjänade mer i slutändan också. Här närmst mot Sociedad gjorde man tre mål vilket inte räckte till, och alltid oroväckande såklart att släppa in fem mål men Granada har mer i sig och vi är övertygade om att de kommer att börja stabilisera sig här framöver. De slog Mallorca med 3-2 i sin senaste hemmamatch och trots att Girona nu fått en fin start på säsongen, så bör Granada kunna inkassera en andra seger här på måndag.

Girona hittar vi alltså på en imponerande fjärdeplats i La Liga-tabellen och de har minst sagt varit pigga, tre vinster och ett kryss lyder facit och här kliver de nu in i jakten på en fjärde raka vinst. Det sticker såklart ut och sett till tabellen råder det inga som helst tvivel om vilket lag som är bättre, men vi är samtidigt övertygade om att Girona kommer att tappa fart. En pigg inledning och det ska de onekligen ha, men de är absolut allt annat än en självklara i det här mötet. Snarare gillar vi alltså värdet till vänster då Girona trivs betydligt bättre med att lira boll på hemmaplan, i fjol vann de bara tre bortamatcher och bara två lag i La Liga plockade färre segrar då. Någonstans kommer det hela jämna ut sig för det här Girona och vi räknar med att det börjar just här.

Positivt för Granada här är det faktum att man inte har några spelare uppsatta på en skadelista utan har samtliga lirare tillgängliga för spel här och det är en viktig detalj för ett lag som inte har en alldeles för bred trupp. Finfina förutsättningar här.

För Gironas del missar Garcia, Casals, Artero och Villa det här mötet på grund av skada, det innebär att de kan ställa fram samma lag som senast mot Las Palmas. En match man vann med 1-0.

Så bra förutsättningar för båda lagen här som kan ställa fram sina bästa lag och här ser vi alltså främst värdet till vänster som intressant, Granada (dnb) till 2.00 gånger pengarna hos Betsson tycker vi är alldeles för bra för att inte testas. Nu har Girona haft ett oönskat uppehåll här efter en fin start och här blir det tufft, insatsen mot Las Palmas var heller inte på något sätt övertygande och då tillhör nog ändå Las Palmas skaran de tre svagaste lagen i La Liga. Granada borta blir därför allt annat än enkelt. En tät fight där vi alltså utnyttjar värdet till vänster. 2-1 Granada.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se