Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

BK Häcken - Halmstad


Spela!
Datum: Söndag 2023-09-17 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: BK Häcken -1.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Fastbet

Rekarens Spelmotivering

Lite vila bör ha gjort Häcken väl efter ett otroligt matchande under de senaste veckorna, reagerar här efter förlusterna mot IFK och Degerfors.

Häcken har lirat mycket fotboll sedan mötet mot AIK på Friends Arena den 8 juli, precis inför det att CL-kvalet skulle påbörjas. Varje vecka har det varit alltså allsvenskt spel och fotboll ute i Europa och det är smått otroligt hur tufft matchandet faktiskt har varit när man tittar närmre på alla datum där matcherna ägt rum. Hela 16 fighter har Häcken lirat sedan ovannämnda datum och det innebär alltså, för att förtydliga 16 fotbollsmatcher inom loppet av 57 dagar – fram till mötet mot Degerfors här närmst inför uppehållet. Match var tredje dag nästan under en två månaders tid, och därför är det heller inte så konstigt att man faktiskt tappat en del poäng här i Allsvenskan.

För visst går det att argumentera för att BK Häcken ska klara av det här, men det gäller även att vara realistisk och skador dyker upp, samtidigt som man alltså tappar spelare och vi är därför mäkta imponerade över vad Häcken faktiskt åstadkommit så här långt in på säsongen.

För nu är det trots allt så att Häcken ska lira ett gruppspel i Europa League, vilket vi ändå får slå fast sticker ut för en allsvensk klubb, samtidigt som de alltså har förstaplatsen inom räckhåll här i Allsvenskan. Häcken infinner sig bara två pinnar efter ett Malmö FF som inte lirat kvalfotboll och ytterligare två pinnar efter tabellettan Elfsborg. Detta med åtta omgångar kvar att spela och det får vi säga är en imponerande säsong av laget från Hisingen. Nu, med lite vila här i ryggen tänker vi därför att de bör kunna studsa tillbaka här på Bravida Arena, motståndet är generöst i form av ett Halmstad och skillnaden i kvalité är som bekant stor. Vi bör därför kunna räkna med att få se en reaktion från hemmalaget efter två raka torsk.

BK Häcken kliver in i söndagens möte mot Halmstad med bästa möjliga förutsättningar får vi konstatera, Filip Trpchevski och Simon Gustafson är båda out här men de har tillsammans gjort blott 575 minuter i Allsvenskan under säsongen 2023 och är därför heller inga större avbräck för Häcken som alltså kommer att ställa fram sitt starkaste möjliga lag på Bravida Arena. Mycket positivt, både inför den allsvenska slutspurten och här inför gruppspelet i Europa League som drar igång redan på torsdag nästa vecka.

Halmstad kommer samtidigt till spel här utan Erik Ahlstrand och det är ett tungt avbräck, minst sagt. Mittfältaren har lirat samtliga minuter för Halmstad under säsongen 2023 men är alltså avstängd här. Annars ser truppläget bra ut då alla lirare är friska.

Ett Halmstad som lite på nytt alltså har hittat formen här på slutet med fyra pinnar på två omgångar, vinst över Sirius här inför uppehållet och ett kryss mot Värnamo på bortaplan i omgången innan (0-0). Dock så höjs svårighetsgraden ett par snäpp nu, Halmstad ställs här mot seriens starkaste hemmalag och det bör kunna fälla avgörandet här och resultera i en trygg hemmavinst för Häcken. Häcken har alltså vunnit 10 av 11 hemmamatcher i år, 36-13 lyder dessutom målskillnaden. 36 mål på 11 matcher! Med det sagt gillar vi Häcken (-1.5 asian handicap) här till godkända 1.83 gånger pengarna hos Fastbet. 3-1 Häcken säger vi och önskar er stort lycka till ifall ni hakar på.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se