Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Bournemouth - Chelsea


Spela!
Datum: Söndag 2023-09-17 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: BLGM – Ja & över 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Öppen tillställning är att vänta på Vitality Stadium när ett piggt Bournemouth agerar värd. Finns frågetecken hos detta Chelsea.

En vinst har det blivit på de fyra inledande rundorna för detta Chelsea och vi kan väl bara konstatera att det såhär idag är omöjligt att slå fast egentligen någonting kring detta Chelsea och deras öde säsongen 23/24.

Chelsea är jättesvåra att sätta fingret på och har blandat och gett väldigt mycket under inledningen, vilket i sig är förståeligt i och med den stora spelaromsättning i sommar, men där vi samtidigt absolut inte kan blunda för att miljarder man investerat på transfermarknaden i sommar. Och tidigare. Från en pigg inledning mot Liverpool, till att spela bra mot West Ham men ändå förlora det mötet med klara 3-1, till att slå Luton där Sterling äntligen steppade fram och slutligen till att avsluta det hela inför uppehållet med en 1-0-förlust mot Nottingham Forest på Stamford Bridge, det är Chelseas fyra inledande matcher och därför är det bara ännu en gång att slå fast att Chelsea är minst sagt svåra att sätta fingret på.

Vi kan däremot konstatera att det här Chelsea är allt annat än pålitliga åtminstone, uppenbarligen är det så där de brustit på alldeles för många plan under inledningen. Förlusten mot Forest är alarmerande, även de tre insläppta målen mot West Ham är detta och någonstans bör vi därför också kunna utgå från att Bournemouth kommer att ha saker och ting att säga till om här på Vitality Stadium. Ett piggt Bournemouth som sagt, ett lag som tagit för sig och som även gjort en del mål här under inledningen. De satte två mot ett tufft Brentford här närmst på bortaplan och innan dess slog man Swansea med 3-2 i EFL Cup. Även en balja mot West Ham i premiären och ett mot Liverpool på Anfield i den andra omgången. Rimligtvis bör vi därför också kunna utgå från att man nätar här på Vitality Stadium på söndag.

Alex Scott, Outtare, Fredericks, Tyler Adams och Emiliano Marcondes är alla fem definitivt out här för Bournemouth på söndag vilket innebär ett oförändrat skadeläge sett till hur förutsättningarna såg ut inför Brentford här i den senaste omgången. Samma gäng bör vi därför kunna få se här från start som då, vilket är positivt. En stark laginsats då och det bådar gott inför Chelsea hemma.

För Chelseas del är skadelistan i vanlig ordning lång med Fofana, Nkunku, Lavia, Chukwuemeka, Broja, Bettinelli och Reece James som otillgängliga, två tunga avbräck här i Chukwuemeka och Reece James såklart och här kommer vi heller inte från att Nkunku är efterlängtad. Chalobah och Badiashile är dessutom två frågetecken inför söndagen.

Med det sagt så har vi alltså att göra med ett sargat Chelsea här som vi räknar med kommer att uppleva problem mot ett bra Bournemouth, de har släppt till mycket och Bournemouth är farliga framåt vilket öppnar upp för en match där båda lagen lyckas hitta nätmaskorna. För det ska nämnas, Bournemouth är målglada och har redan hunnit med att bjuda på 12 mål på 4 matcher. 4 framåt och 8 bakåt(!). Så trots problemen Chelsea har i offensiven så bör de kunna mäkta med en balja här på Vitality Stadium.

BLGM – Ja & över 2.5 mål testas därför här till mycket fina 1.90 gånger pengarna hos Bet365, otroligt värde i och med hur underhållande Bournemouths matcher har varit att titta på. 2-1 åt något håll, ett fullt rimligt här.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se