Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Nice


Spela!
Datum: Fredag 2023-09-15 21:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 1
Spel: PSG -1.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

I vanlig ordning har vi fått bevittna en stor spelaromsättning i detta PSG och addera därtill turerna kring Mbappe som någonstans resulterade i att vi fick se ett helt nytt PSG under de inledande omgångarna. Ingen Mbappe fanns med och ett flertal nya namn slängdes i en elva, och spontant så såg laget inte alls ut som ett gäng som ska vinna Ligue 1 enkelt.

Nu har dock Kylian Mbappe kommit tillbaka och bland annat en Dembele och Asensio plockats in, det innebär att laget av förståeliga skäl såklart har växlat upp och nu i alla fall sett till att vinna två raka matcher här i Ligue 1, med resultaten 4-1 och 3-1. PSG blir såklart även i år att räkna med, det kan vi slå fast med all säkerhet då man trots allt värvat fina lirare i sommar. Ingen Messi eller Neymar förvisso, men ett mittlås med Skriniar och Marquinhos håller en fin nivå, och så har vi alltså en Lucas Hernandez till vänster och fortsatt Hakimi till höger. Det är ett bra PSG får vi konstatera och lite av den höjden man besitter har vi just fått bevittna här mot Lyon och Lens. Att slå Lens med 3-1 är starkt, vi minns väl alla Lens fina säsong i fjol när de utmanade PSG om ett ligaguld en bra bit in på säsongen.

Vi tänker därför att vi har att göra med ett pålitlig PSG här i Ligue 1 igen, de inledde säsongen med två raka kryss, mot Lorient och Toulouse, men i premiären fanns exempelvis inte en Mbappe, Dembele eller Marquinhos med, utan lirare som Kang-in Lee, Pereira och Ramos. Den sistnämnda har vi dock stora förväntningar kring, han kommer ösa in mål här i Ligue 1 ju längre in på säsongen vi kommer och med det sagt så tänker vi att PSG besegrar ett Nice relativt tryggt här i Paris. Skillnaden är stor och PSG har växlat upp.

Mbappe är lite av ett frågetecken här inför fredagen och han vilades även här mot Tyskland senast när Frankrike föll med 2-1 i den matchen. Det är dock källor från Frankrike som slår fast att han ska vara redo för spel men det gäller att hålla ett extra öga på elvan inför den här drabbningen. Det kan komma att bli så att han inte finns med då lär en formstark Ramos ersätta och han lär vilja sätta sitt avtryck här i Mbappes frånvaro. Två mål för sitt Portugal här närmst mot Luxemburg. Lee Kang-in, Asensio, Kimpembe, Bernat, Mendes, Mukiele, Rico och Letellier missar alla garanterat matchen för PSG här på fredag. Randal Kolo Muani ersätter Asensio.

För Nices del missar den ordinarie vänsterbacken Bard det här mötet och Thuram, Claude-Maurice och Mendy är alla även de out.

En del avbräck i båda läger alltså och med det sagt så tänker vi att uppgiften blir för stor här för Nice, de har bara vunnit en av sina fyra inledande fighter i Ligue 1 och har då lirat tre av de fyra matcherna på hemmaplan. Här borta är de sämre. PSG 2-0 säger vi och klickar in PSG (-1.5 asian handicap) till fina 2.30 gånger pengarna hos Nordicbet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se