Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Norge - Georgien


Spela!
Datum: Tisdag 2023-09-12 20:45
Land: Norge
Liga: EM - Kval
Spel: Norge -1.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Norge vinner här men det kommer inte att resultera i något avancemang längre fram. Det är bara att slå fast att det hela är kört.

Norge kan fortsatt vid uteblivet avancemang här nå EM 2024 i Tyskland via Nations League men det blir tufft såklart, där gäller det att saker och ting faller på plats med en precis precision och det är sällan det hela helt enkelt gör det och vi slår därför även fast att EM 2024 nästa år högst troligt blir utan det här Norge som är allt för långt efter Skottland.

11 poäng skiljer Norge åt från Skottland med matchen mindre spelad och så har man Spanien precis ovanför sig som lär lösa det hela. Annat kan vi inte utgå från men någonstans så lär Norge göra sitt yttersta för att det ska bli verklighet såklart. Det är det enda alternativet för deras del trots allt och här hemma mot Georgien ska bara tre pinnar inkasseras såklart, Håland är redo och även Ödegaard och därför bör Norge rimligtvis även ha en god chans.

Georgien är ett erkänt klurigt gäng att ställas mot men det är först och främst hemma i Tbilisi som de är detta, Norge fick bara med sig ett 1-1-resultat därifrån i premiärrundan men på bortaplan är det ytterst sällan det här Georgien vinner. Visst slog de Cypern men mot landslag av kategorin ett Norge blir det allt som oftast noll pinnar och vi ska heller inte underskatta Georgiens 7-1-förlust mot Spanien här närmst. Den kom dessutom på hemmaplan vilket var något överraskande, en fullständig kollaps där Georgien såg ut som ett pojklag mot ett Spanien som inte direkt imponerat. Det är ett resultat vi inte kan blunda för här och en defensiv som ser ut på det viset, mot en Håland bör bara resultera i att norrmannen sätter dit minst två bollar här hemma i Oslo på tisdag.

Norge har haft stora förväntningar på sig i och med just en Håland och Ödegaard i laget under en längre tid men har absolut inte levt upp till den kravbilden, det är bara att slå fast nu, efter att ha missat mästerskap efter mästerskap. Pressen har varit stor trots uteblivna framgångar för landslaget men det är något som ingår när man har den typen av spelare i truppen. Nu tror vi däremot den pressen kan ha släppt ganska mycket, Norge är tvungna att vinna här som sagt men absolut att pressen från premiärrundan är borta då misslyckandet redan är ett faktum. Det tänker vi kan resultera i att det lossnar för grabbarna en aning, de har inget att förlora längre och det är många gånger en tacksam situation att infinna sig i.

Att Norge därför kliver ut hårt här direkt från matchstart ska vi kunna utgå från, att de får ett stukat Georgien att falla ner i banan och att de sätter hög press direkt. Får man därför bara in ettan under första 45 så räknar vi med att man sedan vinner det här mötet relativt tryggt hemma i Norge. 2-0 eller 3-1 säger vi här när en pigg Håland som vilades senast mot Jordanien startar på tisdagen.

Norge (-1.5 asian handicap) till 1.95 gånger pengarna hos Bet365 blir därför vårt speltips härifrån, spelvärt ner till 1.90 åtminstone i och med hur Georgiens defensiv såg ut här senast.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se