Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/9


Spela!
Datum: Söndag 2023-09-10 16:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 36. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset med en blandad kompott den här söndagen och här hittar bland annat EM-kval fotboll in, samt en träningslandskamp mellan Ungern och Tjeckien. Utöver det även fotboll från Sveriges lägre divisioner och så avslutningsvis fyra matcher från La Liga 2. Och det är bara att konstatera att veckans kupong bjuder på fina spelmöjligheter, speciellt nere i Spanien där många lag överraskande nog streckas högt. Där gäller det att testa, minst sagt när exempelvis ett Zaragoza väntas landa in närmre 70%. Mer om det längre ner i inlägget och vi kör väl igång! Stort lycka till nu.

1. Finland – Danmark, X2

Danmark det bättre landslaget här men absolut att Finland kan störa, de har gjort det bra och toppar gruppen före just Danmark med fyra vinster av fem möjliga. Till runt 25% är det mittersta tecknet därför superintressant. Gardera Danmark här.

2. Irland – Nederländerna, 2

Irland har tappat mycket kvalité och kraft under de senaste åren och trots närmre 80% på Nederländerna här känner vi att spiken är det bästa möjliga alternativet. Fin insats av Nederländerna här närmst dessutom när de städade av Grekland tryggt (3-0). Vi fäller andra favoriter.

3. Montenegro – Bulgarien, 1X

1X känns stabilt här och får agera lås när Montenegro ställs mot ett minst sagt svagt Bulgarien, gästerna står fortfarande på noll vinster i EM-kvalet och har inte alls varit bra. Kryss mot Litauen, förlust mot just Montenegro hemma och de träningsspela mot Iran här i torsdags och förlorade. Krysset är dock fortsatt intressant här när Montenegro väntas streckas högt.

4. Färöarna – Moldavien, 1X

Färöarna blir allt bättre och utvecklingen är tydlig, Klaksvik har bland annat satt avtryck i Europa och här i EM-kvalet har landslaget stått upp bra mot bra motstånd. Fin insats mot Polen här närmst när de höll ihop det bra (0-0 fram till den 73:e matchminuten). 1X klickas in och Moldavien fälls här.

5. Albanien – Polen, 2

En jämn match är att vänta här i Tirana och någonstans räknar vi med att Polens spets fäller avgörandet här, Lewandowski steppade fram senast och bör kunna göra det igen. 1X för den modige, men vi vågar inte och följer strömmen istället. X2!

6. Ungern – Tjeckien, 1X

Träningslandskamp i Budapest. Ungern är obesegrade i fem raka matcher och vunnit fyra av dem, ett landslag som mår väldigt bra just nu och som besegrade Serbien på bortaplan här närmst i EM-kvalet. Ettan given, men krysset ska med – Tjeckien är bra.

7. IF Sylvia – Täby FK, 1 2

Vidöppen tillställning där gaffeln någonstans känns som det bästa möjliga alternativet, varken IF Sylvia eller Täby FK är att lita på och de vinner väldigt sällan fotbollsmatcher. Kan svänga åt vilket håll som helst här säger vi när båda går för alla tre poäng. Etta! Tvåa!

8. Sandviken – IF Karlstad, 1X

Det är i princip bara Nederländerna och Sandviken som streckas en bit över 75% på söndagens kupong och det tvingar oss nästan till 1X här, vi måste sticka ut och fint läge att göra det då Sandviken nästan når upp till 90%.

9. Ljungskile – Lunds BK, 1X2

En spännande lösning när Ljungskile ser ut att stanna på under 20% här, de har bara förlorat en match av sina fem senaste och tenderar att spela jättejämnt. Lunds BK kan mycket väl förlora den här fotbollsmatchen, vi vill ha med alla tecken och superläge till det. 1X2!

10. Cartagena – Real Zaragoza, X2

Ett bortalag i La Liga 2 som streckas över 70% i Real Zaragoza gör det mittersta tecknet till ett obligatoriskt sådant i vår värld, och X2 klickas in. Ska vara heltäckande men jämna matcher avlöser samtidigt varandra hela tiden i den här serien och det kan därför bli jämnt. Zaragoza är dock en befogad favorit, inlett seriespelet fint och står på fyra vinster av fyra möjliga.

11. Mirandes – FC Andorra, 1

En jämnare streckfördelning är inte möjlig och det säger allt om vad vi har för fotbollsmatch att göra med här, en vidöppen sådan men högst troligt blir det jämnt här i Miranda de Ebro. Mirandes bör därför kunna vinna, vi sticker ut hakan och spikar hemmalaget och det finns en logik bakom det trots allt – det kan komma att bli en jättefin lösning. Det gäller att chansa lite ibland.

12. Racing Santander – Amorebieta, 1X

Ännu en klar favorit i Racing Santander och när ett lag som sagt streckas en bit över 70% här i La Liga 2 så måste vi i princip plocka med krysset, jämn serie det här trots allt och skillnaden är heller inte sådär jättestor. Kryss kan det mycket väl bli och vi jobbar hellre in 16% här än garderar Mirandes.

13. Valladolid – Elche, 1

Valladolid har fått en tuff start på säsongen men förtjänar trots det favoritskapet här mot Elche, hemmaplansfördelen väger som bekant jättetungt i La Liga 2 och vi testar därför också spiken till under 50%. Fin möjlighet här. 1-0 Valladolid.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se