Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kosovo - Schweiz


Spela!
Datum: Lördag 2023-09-09 20:45
Land: Kosovo
Liga: EM - Kval
Spel: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.20
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Schweiz kommer att vinna grupp I enkelt och städar därför också av Kosovo relativt tryggt på bortamark. 2-0 Schweiz.

Kosovo har inte vunnit en fotbollsmatch sedan den 27 september 2022 och vann då i Nations League, mot Cypern på hemmaplan. Sedan dess har de ställts mot bland annat Armenien, Färöarna, Israel, Andorra och här närmst Belarus, där de alltså föll med 2-0 (EM-kvalet). Någonstans är detta en bra sammanfattning på var Kosovo står som landslag och vi förväntas oss därför heller inte att de bryter på den här negativa trenden på fredag.

För Schweiz vet vi är ett landslag som är både ett och två nummer större, dessutom är det ett landslag som någonstans sett till att prestera i de allra största matcherna och som i sin tur lirat mycket slutspelsfotboll i både EM och VM. De tog sig till åttondelsfinal i Qatar-VM och lirade som bekant kvartsfinal i EM innan det efter att ha slagit ut Frankrike. Föll först på straffar mot Spanien dessutom i den där kvartsfinalen.

Ett landslag att räkna med det här Schweiz och de har även gjort jobbet i detta EM-kvalet så här långt, överlägsna på många sätt och vis och de står nu på 10 poäng av 12 möjliga efter att ha tappat en 2-0-ledning till 2-2 mot Rumänien senast i slutminuterna. Schweiz slappnade tydligt av där och Rumänien reducerade först i den 89:e matchminuten och satte sen dit kvitteringen i den 92:a matchminuten. Schweiz var dock överlägsna i den matchen och här tänker vi därför bara att de behåller fokuset hela vägen fram, att man lärt sig en läxa är givet och vi Kosovo ska därför inte kunna stå emot här, trots spel på hemmaplan.

12 mål framåt och 3 insläppta har det blivit för Schweiz så här långt i det här kvalet och Kosovo har precis som Schweiz lirat fyra matcher och har en målskillnad som lyder 3-4. De har spelat otroligt jämnt det här Kosovo, men mot svagt motstånd vilket rimligtvis bör betyda att siffrorna blir lite större när de ställs mot ett motstånd av Schweiz kaliber. Vi bör även kunna utgå från att Kosovo bara fokuserar på försvaret här, det är de bra på att göra uppenbarligen och så länge de gör just detta så ska de åtminstone ha en liten chans här, här finns inget utrymme för att vara naiva och vara framåtlutade, då lär det smälla direkt.

En väntad matchbild är med andra ord den att Schweiz kommer att ha majoriteten av boll, de är alltid kompakta bakåt vilket vi lärt oss från de senaste åren och vi tror därför inte man släpper in Kosovo här alls, men att man samtidigt jobbar sig närmre ett Kosovo-mål för varje minut som passerar och att det sedan smäller två eller max tre gånger.

2-0 eller 3-0 Schweiz och vi klickar därför in Schweiz & under 3.5 mål här när en defensiv värd väntas entra banan, jättefint värde för det kombinationsspelet hos No Account Bet. 2.20 gånger pengarna i dagsläget hos speljätten, det är otroligt bra värde säger vi och hade snarare räknat med ett odds på runt 2.00, max 2.10. Schweiz bjuder väldigt sällan på målkalas, utan har verkligen växt till att bli ett landslag som kontrollerat tar sig genom samtliga 90 minuter (med undantag för Rumänien senast). Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se