Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 7/9


Spela!
Datum: Torsdag 2023-09-07 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 36. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset som väntat med fullt fokus på landslagsfotbollen här bortsett från de två sista matcherna där utrymme ges till Damallsvenskan och La Liga 2. Frankrike, Nederländerna, Tjeckien, Argentina och Portugal är stora favoriter på torsdagens kupong och här gäller det att pricka rätt, ska det här ge någonting alls så behöver vi fälla åtminstone två av dem och här tänker vi ändå att Grekland och Slovakien kan göra match av det. Mer om det längre ner, vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system och med det sagt så drar vi väl igång det här. Stort lycka till nu!

1. Frankrike – Irland, 1

Vi stannar vid ettan trots närmre 90% på Frankrike här, vi har svårt att se ett annat utfall än en klar hemmavinst i Paris då fransmännen sett pigga ut. Dessutom, Frankrikes C-lag ska kunna slå det här Irland. Klasskillnad här.

2. Nederländerna – Grekland, 1X

Hellre ett kryss i match nummer 2 alltså, än i match nummer 1. Nederländerna kommer att landa in på runt 80-85% här och Grekland kan spela försvarsfotboll. Nederländerna dessutom långt från 100-procentiga. De är inte riktigt där än. 1X testas här.

3. Tjeckien – Albanien, 1

Stor skillnad då Tjeckien är riktigt bra just nu, de toppar gruppen före Polen och detta efter en övertygande vinst över just Lewy & Co i premiären. Tjeckien har något fint på gång och kommer att vinna den här gruppen. Drar iväg här via en trea över Albanien. Etta!

4. Serbien – Ungern, 1X

Här gäller att det att gardera Serbien, eventuellt hela vägen men vi stannar vid krysset då Serbien håller en fin nivå just nu. Inte bara i det här kvalet, utan de har gjort det under en längre tid och känns pålitliga här hemma. Vi gillade deras VM och i Nations League var de långt före både ett Norge och Sverige. 1X.

5. Slovenien – Nordirland, 1X2

Det slovenska landslaget må vara på uppgång men de är absolut långt från en given vinnare i ett hemmamöte mot Nordirland i vår värld, föll mot Finland med klara 2-0 under den senaste landslagssamlingen och vi väljer därför att gardera favoriten hela vägen. Väntas landa på en bit över 50% här och 1X2 därför superintressant.

6. Argentina – Ecuador, 1X

Ett litet drag här från vår sida när en premiär trots allt stundar, VM-kval här i Sydamerika och Ecuador vet vi är ett klurigt motstånd. Kan helt klart komma att stå emot bra här och krysset åker därför med – VM-vinnaren lär landa på närmre 90%.

7. Colombia – Venezuela, 1

Vi garderar hellre Argentina i och med streckfördelningen, Venezuela är dessutom det klart svagaste landslaget i Sydamerika och vi litar helt enkelt på colombianerna. Colombia slog Tyskland i en träningslandskamp med 2-0 i juni och jagar här sin totalt fjärde raka vinst. Fin form och vi säger därför 2-0 här.

8. Paraguay – Peru, 1 2

En gaffel som vi tycker sticker ut då Paraguay inte alls är en garanti på något sätt och väntas landa på en bit över 50%, vi vet dessutom att det kan svänga rejält här på andra sidan Atlanten och Peru är bra. Vi gillar tvåan starkt här. Ettan dock någonstans given som utgångstecken då hemmaplansfördelen väger fruktansvärt tungt här.

9. Slovakien – Portugal, X2

Portugal har gjort jobbet i EM-kvalet så här långt och står på full pott efter fyra spelade omgångar, de har dock i princip alltid en missräkning i sig och här närmst mot Island, var Island faktiskt väldigt nära. Krysset är därför ett fint tecken att ha med när gästerna streckas till runt 80%

10. Cypern – Skottland, 2

Ett otroligt bra Skottland är vad vi har fått bevittna i det här EM-kvalet och de står alltså på full pott här inför omgång 5 efter att ha ställts mot Cypern, Spanien, Norge och Georgien. En 2-0-vinst över Spanien hemma och 2-1 borta mot Norge i juni. De slår Cypern här, inget snack om saken.

11. Luxemburg – Island, 1X

1X framför X2 när Luxemburg ställs fram som underdog, vi gillar värdet här i och med att Island tappat ordentligt med fart under de senaste åren och vi kan alltså inte längre luras av det gamla Island. De är numer ett mediokert landslag igen och 1X testas därför här. Luxemburg är absolut inget San Marino, utan står på sju pinnar inför omgång 5 (Island på tre).

12. BK Häcken – Rosengård, 1 2

Serieledaren Häcken lär göra jobbet här hemma men det gäller att sticka ut på Europatipset och det resulterar i att vi plockar med tvåan här som ligger på under 20% i skrivande stund. Absolut inte omöjligt att Rosengård ställer till det för Häcken, finfina procent. Utgångstecknet givet i ettan dock.

13. Levante – Espanyol, 1X

Hemmaplansfördelen en faktor att ta hänsyn till här i La Liga 2, Levante är dessutom obesegrade i ligaspelet och vi känner oss därför trygga i 1X. Extra fint då Espanyol i skrivande stund streckas högre.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se