Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Tjeckien - Albanien


Spela!
Datum: Torsdag 2023-09-07 20:45
Land: Tjeckien
Liga: EM - Kval
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 1.98
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Tjeckien storfavorit här i grupp E efter segern över Polen i premiärrundan, pigga och ser bra ut – besegrar Albanien här hemma tryggt.

En missräkning mot Moldavien på bortaplan men annars har Tjeckien gjort jobbet här i EM-kvalet och just inte bara det, utan hållit en fin nivå mot både Polen och här närmst mot Färöarna. Och visst handlar det enbart om två bra matcher och en mindre bra, där dessutom motståndet i en av de matcherna var just Färöarna men vi tycker om vad Tjeckien visade mot Polen och den insatsen bådar gott inför framtida fighter i kvalet.

Och just i och med Tjeckiens vinst över Polen så kan vi inte se det på ett annorlunda vis än att Tjeckien är storfavorit till att knipa förstaplatsen i den här gruppen, Polen var på förhand just den stora favoriten men där satte Tjeckien ändå ner foten och körde över polackerna. Just så kan man beskriva fighten från premiärrundan och därför bör Tjeckien rimligtvis även kunna slå Albanien här hemma.

Albanien är inget topplandslag utan är egentligen exakt vad de visat upp här i kvalet så här långt, de har knipit två segrar, mot Moldavien och Färöarna men förlorat mot Polen och just där ser vi även det här Albanien, just mellan där. De slår väldigt sällan lag från den övre kategorin och det räcker egentligen bara att titta närmre på tidigare kval, för att bilda sig en bra och rättvis uppfattning om det. Tjeckien hemma bör därför bara göra jobbet här, inledningsvis kan det komma att bli tight men ju längre in i matchen vi kommer lär det bildas ett stort tryck mot det albanska målet och där räknar vi med att lirare som Kuchta, Hlozek och Cerny steppar fram.

Patrik Schick är fortsatt ett tungt avbräck för det här tjeckiska landslaget men nu är det ändå så att han gått skadad under en väldigt lång tid, han fanns varken med senast eller i mars månad när Tjeckien slog just Polen utan andra lirare, och främst ersättaren Kuchta har gjort det bra i hans frånvaro.

Vi tänker därför att Tjeckien kommer att lösa det här galant utan Schick, man har även en Coufal och Soucek på mittfältet och även här finns alltså stor kvalité, lirare som håller en hög klass och med det kan Albanien inte riktigt mäta sig med.

Så mål räknar vi med att Tjeckien gör i det här mötet och vi har samtidigt alla anledningar att tror att de även lyckas neutralisera den albanska offensiven bra, Tjeckien har bara släppt in ett mål så här långt på tre matcher och det mot Polen där Polen dessutom reducerade till 3-1 i slutminuterna. Albanien är som bekant även ett målsnålt landslag, de har en del bekanta lirare framåt men tittar vi tillbaka på tidigare kval så har de brottats med att göra mål, blott 5 mål på 8 matcher i det senaste VM-kvalet om vi räknar bort dubbelmötet mot San Marino och då ställdes de trots allt även mot Andorra.

Under 3.5 mål och Tjecken vinner känns därför som ett riktigt bra spel härifrån Prag, 2-0 Tjeckien är ett rimligt utfall och till 1.98 gånger pengarna hos No Account Bet är kombinationsspelet fint.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se