Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Degerfors - BK Häcken


Spela!
Datum: Söndag 2023-09-03 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: Häcken -1.25 mål
Odds: 2.20
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Degerfors och BK Häcken den 3 september. Avspark vid 15:00. Botten mot toppen!

Häcken kan nu äntligen pusta ut en aning efter att ha säkrat gruppspel i Europa League och även fastän det nu inte blev Champions League här efter ett mycket överraskande urtåg mot Klaksvik så känner vi ändå att Häcken bedrift är mer än godkänd såhär med facit i hand. De ska få lira i Europa League och det är minst sagt häftigt och långt från en garanti för en allsvensk klubb alltså.

Nu kan Häcken här rikta om sitt fokus rent mentalt och kliva in i söndagens möte med ett 100-procentigt fokus på att genomföra en så bra match som möjligt här på Stora Valla. Det är matchen innan ett landslagsuppehåll, vilket rent mentalt borde vara något enklare att ställa om till och ge sitt yttersta här i jakten på tre poäng och i sin tur Elfsborg. För trots ett jätteintensivt matchande här under de senaste veckorna så är BK Häcken i allra högsta grad med här i Allsvenskan, fyra pinnar upp till Elfsborg är absolut ingen omöjlighet att hinna ikapp, även fastän det såklart blir svårt med bland annat Sadiq out här till AZ Alkmaar.

Degerfors får vi trots allt dessutom konstatera är ett generöst motstånd för Häcken, ett lag som inte alls har dagsformen på plats här utan Degen kliver in i det här mötet med en storförlust mot Djurgården i ryggen och så föll man även i omgången innan det, på hemmaplan mot IFK Göteborg. De infinner sig numer under nedflyttningsstrecket med en sämre målskillnad än Sirius och det tabelläget är någonstans även en tydlig bekräftelse på hur stor skillnaden faktiskt är mellan ett BK Häcken i topp och Degerfors. Vi tror därför även stenhårt på gästerna här och räknar med att de trycker gasen i botten direkt från matchstart och i sin tur plockar alla tre pinnar.

Precis som vi tidigare var inne på var matchen mot Aberdeen Sadiqs sista i Häcken-tröjan och han är därför heller inte tillgänglig för spel här på söndag, ett tungt avbräck såklart men här i laget finns ändå bra ersättare tycker vi i form av exempelvis en Youssef eller Sana. Absolut inte lirare med samma höjd men så är det när ett lag går bra, man tappar helt enkelt sina bästa spelare men just här tycker vi Häcken jobbar bra med att backa upp. Annars ser även skadeläget bra ut hos Häcken, just Youssef fanns inte med mot Aberdeen på grund av sjukdom men väntas vara tillbaka här – detsamma gäller kring Hodzic som missade EL-kvalet av samma anledning. Tebo har lämnat för spel i Sarpsborg.

Degerfors kommer samtidigt till spel med i princip en fullt frisk trupp här där alla förutom just Vukojevic och Djurdjic är tillgängliga för spel, det innebär att Bergqvist förväntas göra comeback här efter att ha missat tre raka fighter.

Bra förutsättningar för Degen rent truppmässigt alltså men vi utgår helt enkelt från att de inte räcker till här, Häcken är för bra och formen är ju heller inte den bästa hos hemmalaget. Det vore annorlunda om laget mådde bra och plockade poäng. Vi säger 3-1 Häcken här och klickar in Häcken (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsvinst – till mycket fina 2.20 gånger pengarna hos spelbolaget Betsson!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se