Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Luton - West Ham


Spela!
Datum: Fredag 2023-09-01 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Luton fortsatt på noll pinnar här i Premier League och här gäller det att bryta den negativa trenden inför uppehållet. Ett större intiativtagande från Luton är att vänta.

Två förluster av två möjliga för Luton inför fredagens möte mot West Ham och här i hemmapremiären tänker vi därför att vi kommer att få se ett Luton som tar för sig lite mer, som vrider på saker och ting en aning mer i offensiven och som någonstans inser vikten av att plocka minst en pinne här inför uppehållet.

Det gäller att gå för det här på hemmaplan mot ett motstånd av West Hams kaliber, så enkelt är det trots att West Ham har varit pigga och fått en fin start på säsongen. En tuff uppgift för Luton här såklart, som tydligt är steget mindre men West Ham är samtidigt inget Manchester City eller Arsenal, utan chansen bör rimligtvis vara okej för poäng här på Kenilworth Road och med den inställningen räknar vi med att Luton kliver in här.

En aning mer öppen matchbild är därför att vänta på fredag, Luton kan inte endast sjunka ner och hoppas på att de står emot utan målen är ett måste om de ska vinna fotbollsmatcher. Det gäller att ta fler initiativ och extra mycket så såklart när man står på noll pinnar, det vore annorlunda om man spelade till sig något poäng via ett 0-0-resultat, eller kontrade in 1-0 och sen stod emot. Så har dock inte varit fallet utan man har släppt in sju mål på två matcher och bara gjort ett framåt, där behöver det bli en förändring och med tre gjorda mål här i EFL Cup senast, så tänker vi åtminstone att lagets självförtroende är intakt i alla fall. Vi utgår därför från att Luton åtminstone hittar rätt vid ett tillfälle här på fredag.

West Ham har som bekant fått en finfin start på säsongen och parkerar in på en andraplats här strax bakom Manchester City, på lika många antal poäng som ett Spurs, Arsenal och Liverpool. Två vinster och ett kryss lyder facit och därför är West Ham både en väntad och jättebefogad favorit här inför fredagen.

Vi tycker dock det finns en del frågetecken i försvaret hos detta West Ham, nu har de pangat in hela sju mål här och sett till att vinna fotbollsmatcher via den vägen men de har även släppt in mål i alla sina tre inledande fighter. Även ett mirakel att de bara släppte in en balja mot Brighton här närmst och samma sak kan vi säga om Chelsea i omgången innan. Där borde väl ändå Chelsea ha gjort två eller tre mål.

Vi ser det därför som väldigt troligt att Luton åtminstone hänger en här på fredag, detsamma tänker vi dock åt andra hållet med då West Ham rent offensivt sett riktigt bra ut. Sju mål så här långt trots allt, efter att ha ställts mot Bournemouth och just Chelsea och Brighton. Det är imponerande, minst sagt och över 2.5 mål är därför superintressant till 1.90 gånger pengarna hos ComeOn. Spelvärt ner till 1.85 säger vi och nyttjar därför det fina värdet hos spelbolaget. 2-1 eller 3-1 West Ham här inför uppehållet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se