Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Luton


Spela!
Datum: Fredag 2023-08-25 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Tung förlust här närmst för Chelsea som var det bättre laget i derbyt under första 45. Trean kommer här istället. Klasskillnad.


En straffmiss signerat Enzo Fernandez blev avgörande i Londonderbyt mot West Ham i förra veckan och Chelsea föll till slut med 3-1 istället för att gå upp i en 2-1-ledning precis innan halvtid. Riktigt tungt såklart men det kan man åtminstone kan ta med sig från det derbyt, samt från premiären mot Liverpool är att det emellanåt ser riktigt bra ut. Chelsea spelar fint men saknar en målskytt och det har varit väldigt tydligt i dessa två fighter.

Luton hemma är dock någonting annat än ett Liverpool eller ett Londonderby, här bör Chelsea ändå kunna vinna även fastän det kanske inte vill sig helt framåt. Ett mål mot Liverpool räckte till poäng, ett mål mot West Ham räckte inte till någonting alls, men när Luton tittar förbi på Stamford Bridge talar ändå det mesta för att just en balja betyder tre pinnar.

För Luton är tydligt steget mindre här, det kommer vi inte från, oavsett hur vi än väljer och se på det hela. Nu lirade de inte här närmst mot Burnley men premiären mot Brighton bekräftade ändå ett och annat, de stod upp fint fram till 3-1 men just innan det målet så var det hela tydligt, så fort Brighton bestämde sig för att faktiskt sätta ner foten så fick man effekt i princip direkt och det är i vår värld en tydlig indikation på att skillnaden var jättestor. Chelsea kommer att sakta men säkert jobba sig in här och vi har sett till över 90 minuter väldigt svårt att se att Luton ska kunna stå emot, det bör i princip vara omöjligt här i London och på Stamford Bridge. Speciellt i och med hur mycket Chelsea faktiskt skapar.

Chukwuemeka har som bekant opererat sig och missar spel under en längre tid här framöver, ungefär åtta veckor räknar man med att engelsmannen är out och det är en tung smäll såklart. Tråkigt med för en ung lirare som fått starta här och som gärna hade hoppats på att kunna behålla den startplatsen framöver. Att etablera sig på riktigt. Nkunku, Broja, Chalobah, Reece James och Badiashile är resterande avbräck för Chelsea, inte alls optimalt med en lång skadelista men här hemma mot Luton ska det inte spela en större roll, skillnaden är så pass stor och Chelsea kommer att ha mycket boll här.

För Lutons del är fortsatt Burke, Osho, Potts och Clark out vilket innebär att Edwards kan komma att ställa fram samma elva här som i premiären mot Brighton.

Med det sagt så är det bara att ännu en gång slå fast att favoritskapet på Chelsea här är jättebefogat, en favorit som bara ska hålla här på Stamford Bridge och vi tänker därför också att vi väljer Chelseas sida här, men gör detta alltså med hjälp av ett underspel. Under 3.5 mål mer exakt, kombinationsspelet betalar exakt dubbla degen hos ComeOn och sticker ut tycker vi, Chelseas oförmåga framför mål talar inte direkt för ett målkalas här och slänger vi in Lutons offensiv i ekvationen, så stärks tesen ytterligare. Vi tänker 2-0 eller max 3-0 Chelsea här och 2.00x är därför riktigt bra värde. För Chelsea, de vinner det här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se