Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Crystal Palace - Arsenal


Spela!
Datum: Måndag 2023-08-21 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.02
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Arsenal gjorde jobbet i premiärrundan mot Nottingham Forest på Emirates Stadium när de lämnade banan med samtliga tre pinnar, ingen övertygande insats om vi bortser från första 35, utan Nottingham skapade mycket målchanser och skapade även spänning med en reducering i slutet på matchen. Där och då skakade Arsenal trots allt en del men det viktigaste i en premiär är trots allt tre pinnar och det är just det Artetas mannar tar med sig in här mot Crystal Palace.

En match som väntat Arsenal kliver in som favorit i, det raka spelet betalar runt 1.55 på Arsenal och det säger allt här, förväntningarna är såklart stora efter fjolårets säsong och kommer de rätt in i den här matchen så vinner de såklart. Så mycket bättre är Arsenal men just i och med att de bjöd in Nottingham i premiären på det viset, så vågar vi inte helt stänga dörren för Palace här, 1.55 är helt ointressant i vår bok och vi synar istället en annan marknad här inför mötet på Selhurst Park.

Crystal Palace stod för en fin premiär när de lämnade Bramall Lane med alla tre pinnar och det var exakt den starten det här Palace behövde på säsongen, att besegra en nykomling på bortaplan ska inte underskattas utan alla matcher i PL är tuffa och att dessutom hålla nollan, tycker vi talar för ett piggt Palace här. Ett Palace som ändå utmanar Arsenal på hemmaplan och vi räknar precis som då med att Palace åtminstone hittar nätmaskorna vid ett tillfälle på måndag. De brukar göra mål på Selhurst Park trots allt, det har de gjort i fyra av sina fem senaste PL-matcher och här under försäsongen nätade de i samtliga matcher på hemmaplan. Dessutom har de nu nätat i sju raka matcher ifall vi räknar med ALLA matcher, det boostar såklart självförtroendet och Palace kliver därför in här med tron om att få omkull Arsenal. Så är det.

Arsenal vet vi inte slutade tvåa på grund av en solid defensiv i fjol utan det var snarare offensiven som drog Arsenal framåt under säsongens gång och rent defensivt, stack man alltså inte ut på något sätt. Utan det blev till slut 43 insläppta mål i fjol och det bör kunna tala för att Palace åtminstone hänger en balja här.

Arteta tvingas även till ett byte här i försvaret då Timber dessvärre skadat sig allvarligt, Elneny är out sedan tidigare också och Zinchenko likaså, den sistnämnda kan dock komma att hinna tillbaka här och det vore en positiv detalj för Arteta såklart. Palace kommer samtidigt till spel utan Olise, Franca och Hughes här, vilket innebär att de högst troligt ställer fram samma elva som senast. Med Edouard, Ayew, Eze och Schlupp längst i banan och här slår vi fast att det var viktigt att Edouard nätade direkt i premiären, viktigt att ha en gubbe som gör de där målen såklart.

Med det sagt så nyttjar vi det fina värdet på BLGM – Ja här, Expekt betalar oss 2.02 gånger pengarna för detta och det är fint värde i vår bok, Arsenal inte alls 100-procentiga i försvarsspelet som sagt utan Nottingham vann xG-fighten mot dem i premiären och det säger något. 2-1 Arsenal!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se