Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

IFK Norrköping - AIK


Spela!
Datum: Måndag 2023-08-21 19:10
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Spel: 1
Odds: 2.75
Bolag: betsson

Rekarens Spelmotivering

Peking med fyra vinster på de fem senaste omgångarna i Allsvenskan bör ha en god chans att vinna här mot AIK hemma. Tät tillställningen, men skillnaden uppenbar.

Norrköping har fått upp farten ordentligt nu och kliver in här i måndagens möte med fyra vinster på de fem senaste omgångarna i Allsvenskan, de slog Halmstad här närmst med 3-1 på Örjans Vall och satte även dit tre mot Göteborg i omgången innan och det råder därför heller inga som helst tvivel om att de tuffar på för en tredje raka här, AIK mår inte alls bra och Peking lirar hemma, det bör kunna resultera i en nya trea.

Vi är trots allt långt in på säsongen här nu och AIK ser på alla sätt och vis ut att gå en nervig avslutning till mötes här i Allsvenskan, ingenting talar för att de vaknar här nu och börjar vinna fotbollsmatcher, utan AIK är exakt vad tabellen påvisar i år och det vore naivt att hela tiden tro att klubben eller namnet ska rädda dem här, utan laget vinner väldigt få matcher och placerar sig helt rättvist på en kvalplats. 19 pinnar står de alltså på, efter 19 spelade omgångar – 4 vinster har det blivit totalt i Allsvenskan 2023.

Det här är ett gäng Peking helt enkelt ska ha en god chans att besegra här på hemmaplan, formen är som sagt fin och de infinner sig bland de fem främsta i tabellen, numer med blott två pinnar upp till Djurgården inför omgång 20. Det säger en del, Peking har sett till att vinna fotbollsmatcher och nu har dessutom Nyman hittat rätt också, mål här närmst mot Halmstad och viktigt även att Vito Hammershøj-Mistrati fick sätta dit två. Mot Göteborg var det istället Arnór Traustason (frågetecken här) som steppade fram och det här ska vi inte underskatta, att man nu har ett par formstarka lirare här som avgör fotbollsmatcher. AIK lär kunna stå upp bra här och det blir det små marginaler som högst troligt avgör, därför är det inte fel att Nyman & Co börjat få fart på saker och ting. Det, och hemmaplansfördelen gör oddset superintressant på Peking.

AIK svårslagna här i Allsvenskan sedan Henning Berg tog över men trots det tycker vi alltså värdet finns i det raka spelet på Peking här, bara 2-2 mot ett formsvagt BP här närmst för AIK, dessutom på Friends Arena och det resultatet bekräftar någonstans var AIK står, de kan spela jämnt och är ofta med i matcherna men de får sällan till ett avgörande. AIK har bara vunnit två matcher i Allsvenskan sedan Henning Berg tog över, det kan vi inte blunda för här.

Vi känner därför att 2.75 gånger pengarna för Peking-vinsten här sticker ut, det är otroligt fint värde i och med hur tabellen faktiskt ser ut och i och med lagens målproduktion. Peking har trots allt gjort jobbet på den fronten och står på 31 mål, AIK har bara gjort 18 och ofta är det just målen som fäller avgörandet för fotbollsmatcher.

Vi testar därför även ettan här, Betsson är det som bjussar på det här fina värdet och i vår bok är ettan superintressant ner till 2.50x åtminstone. Måste bara testas här. Vi säger 2-1 Peking.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se