Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Atletico Madrid


Spela!
Datum: Söndag 2023-08-20 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 2
Odds: 2.05
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Atletico Madrid vann som väntat premiären mot Granada och bör kunna få till ytterligare en vinst här. Tuff bortamatch, men de är bättre.

Positiva tongångar i Atletico Madrid-lägret och runt omkring det inför säsongen 23/24, en fint fönster i sommar och så har man säkrat den viktigaste spelaren från i fjol i Griezmann. Därför även ett Atletico Madrid som siktar mot top 2 här i La Liga i år, det finns både frågetecken hos Real Madrid och Barcelona och i och med den massiva upphämtningen från Atletico Madrid i fjol, så bör de kunna utmana Real och Barca i år, det gäller dock bara att förkorta formsvackorna för att det hela ska bli verklighet. För kvalitén, den finns där.

Och Atletico Madrid fick som sagt bästa möjliga start på säsongen när de säkrade alla tre pinnar mot Granada i premiären, ingen perfekt insats, långt från men en trea är en trea och den tar man med sig in i den här tuffa bortafighten mot Real Betis. Tre mål i premiären dessutom, det bådar gott och är viktigt för Simeones lagbygge, att de fortsätter att göra mål precis som de gjorde under våren när de säkrade väldigt många vinster. De tappade bara poäng i fem matcher under hela våren och i och med det starka fönstret, så kan vi utgå från att de bibehåller den fina nivån även här under hösten.

Real Betis är dock på alla sätt och vis ett tufft motstånd nere i Sevilla, de vann även de sin premiär och gjorde detta mot ett betydligt tuffare motstånd än Granada. Betis slog alltså Villarreal på El Madrigal och det är jättefint resultat men det ska samtidigt nämnas att den matchen mycket väl hade kunnat sluta annorlunda. Villarreal hade ett jättestort spelövertag och registrerade till slut ett bollinnehav på 63%, 18 avslut men bara 5 mot mål, vilket till slut fällde avgörandet då Betis var effektivare. Även de hade 5 avslut på mål men de satte 2. En jämn match är vad vi förväntar oss att se här när Betis och Atletico gör upp på söndag, men över 90 minuter tycker vi Atleticos spets sticker ut och Fekir har fortsatt både Carvalho och Fekir out här. Spelare som tenderar att kunna sticka ut i den här typen av matcher.

Gimenez, Perez och Mandava missar alla tre söndagens möte för Atletico Madrid men här finns ersättare i form av nyförvärvet Azpilicueta och även Soyuncu. Witsel är fortsatt avstängd men är tillbaka i nästa omgång och det innebär högst troligt att vi kommer att få se exakt samma elva som senast, med just Azpilicueta, Savic och Hermoso i försvaret. En trebackslinje med Carrasco och Llorente högre upp i banan.

En stark Atletico-elva här med andra ord där Simeone nog ändå ställer fram Morata och Griezmann längst upp i banan igen, Depay hoppade dock in senast och stod för ett riktigt drömmål och därför kan det komma att bli ett rakt byte på honom och Morata. Det återstår dock att se, Morata stod även han för en bra insats och nätade. Så två formstarka anfallare, med Griezmann gjuten i en startelva.

Och just det tänker vi även blir avgörande här, att man har dessa gubbar i offensiven samtidigt som man är kompakta bakåt, Betis har inte riktigt samma kvalité i den sista tredjedelen och därför tycker vi också 2.05 gånger pengarna för det raka spelet på gästerna är bra här. En tät match som sagt, men där kvalitén till slut blir avgörande. 1-0 Atletico Madrid säger vi och klickar in oddset hos spelbolaget ComeOn. Betis, lite för tunna.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se