Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Almeria - Real Madrid


Spela!
Datum: Lördag 2023-08-19 19:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Real -1.5 mål
Odds: 2.06
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Skillnaden stor här när Almeria och Real Madrid ställs mot varandra på lördag, fin premiär av Los Blancos dessutom. Vinner tryggt igen.

2-0 Real Madrid på San Mames i premiärrundan vilket är ett jättefint resultat mot ett svårslaget motstånd, dessutom på bortaplan som sagt och hemma i norr vet vi att Athletic Bilbao är otroligt starka. Stämningen dessutom magisk på San Mames i det mötet och vi fick se Real Madrid gå segrande ur den bataljen tryggt med en massa hets på både banan och runt omkring på arenan. En fin var det att styra in.

Men alltså många positiva signaler från Real Madrids sida där det främst pratades om Bellingham efteråt, en otroligt fin insats av den unga britten på mittfältet och det här ser riktigt lovande ut. Bellingham bidrar med i princip allt på banan och det är minst sagt imponerande att han ser så självklar ut direkt, det finns i princip inte ett enda frågetecken kring honom just nu och vi vågar med all säkerhet konstatera att han kommer att bli en helt avgörande pusselbit för laget den här säsongen.

Annars fick vi se Ancelotti välja Tchouaméni och Camavinga framför en Kroos och Modric, vilket visade sig vara ett bra beslut, det är svårt att utesluta att det inte hade sett bättre ut med en Modric på banan från start, eller Kroos men Real vann med 2-0 och Ancelotti fick en del svar under de 90 minuterna. Sen kommer det att bli en del rotation här på mittfältet, det bör vi kunna utgå från men här mot Almeria förväntar vi oss ändå att se samma elva som senast, bortsett från Militao såklart som dessvärre åkte på en allvarlig knäskada. Han blir out ett bra tag och detsamma gäller som bekant Courtois, även Mendy och Guller är borta på grund av skada. Vi ska dock även nämna att Kepa plockats in, och här blir det intressant att se ifall Ancelotti ställer fram honom direkt eller ger Lunin förtroendet igen efter en hållen nolla i premiären.

Vinicius Jr stod för en blek insats mot Athletic Bilbao i premiären och vi bör därför kunna utgå från att brassen kliver in extra taggad här på lördag, Rodrygo nätade samtidigt mot Bilbao vilket var viktigt då Benzema trots allt lämnat och brassen nu är tänkt att göra lite fler poäng. En perfekt start säger vi och vi räknar med ett fint utfall på säsongen för Rodrygo, han blir bara bättre och bättre och är fortsatt väldigt ung.

Vinicius blir dock den stora nyckeln för Real Madrid även i år, han behöver bibehålla formen från i fjol och fortsätta prestera på den absoluta toppnivån ifall Real Madrid ska kunna vinna ligan. Vi alla har höga förväntningar på honom och lite mer lär vi ändå få se av honom i det här mötet mot Almeria. Det är sällan numer som Vinicius ser så blek ut som han gjorde mot Bilbao trots allt, och här är vi därför inne på att Almeria kommer att få det jobbigt. Real är så pass mycket bättre och Vini lär göra åtminstone ett poäng här, att utgå från att Real gör jobbet är därför fullt rimligt. Speciellt i och med hur svaga Almeria faktiskt såg ut i premiären mot Rayo hemma, de släppte till jättemycket bakåt mot ett motstånd som ifrågasatts kraftigt under sommaren och det bör vara oroväckande. Rayo Vallecano kunde ha gjort tre mål i den matchen.

Att Real sätter dit två här på lördag är därför bara väldigt troligt, de gjorde två mot ett defensivt starkt Bilbao där Vinicius dessutom neutraliserades väl, här på lördag bör han få upp farten på riktigt och då räknar vi med att Real Madrid vinner med minst två bollar. Klasskillnad här trots allt och som sagt en fin start från Real Madrids sida.

Real Madrid (-1.5 asian handicap) testas därför här till mycket fina 2.06 gånger pengarna hos No Account Bet. Finfint värde i och med vad premiärrundan gav för svar. 2-0 eller 3-1 Real Madrid.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se