Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Nottingham - Crystal Palace


Spela!
Datum: Fredag 2023-08-18 20:45
Land: England
Liga: Premier League
Spel: 1
Odds: 1.94
Bolag: Speedybet

Rekarens Spelmotivering

Att Nottingham Forest skapade nerv på Emirates Stadium i premiärrundan och vann xG-fighten med 1.18 mot 0.83 sticker ut hos oss och gör det väldigt mycket, trots att de till slut föll i London. En jättefin insats som bör båda gott inför framtiden för det här laget som nu trots allt kliver in i 23/24 med en PL-säsong i ryggen. Det ska inte underskattas, en tuff säsong i fjol och att de fixade det hela till slut bör ha boostat deras förutsättningar inför det här spelåret, ett lag vi nu bör kunna räkna med håller sig ovanför strecket över 38 omgångar och extra mycket så då Luton och Sheffield United huserar i den här serien.

Nu var förvisso Arsenal stundtals överlägsna i matchen men att Nottingham Forest vid ett 2-0-underläge på Emirates Stadium tar sig tillbaka och gör match av det förtjänar extra cred, det bör kunna vara en detalj som fyller truppen med självförtroende och tro på att årets säsong i Premier League kan bli riktigt bra.

Vi tycker därför favoritskapet är jättebefogat här inför fredagens möte mot Sheffield United, visst är det en annan typ av match här, där just Nottingham kliver in som favorit och det tenderar att försvåra saker och ting. Det är många gånger ”enklare” att ställas mot ett Arsenal på bortaplan då man i princip bara har en sak att fokusera på, men vi tyckte även om Nottingham Forests ideér i offensiv väg mot Arsenal där de kunde hota fler gånger om och därför känns även en investering i hemmalaget som en bra idé här.

Tre spelare finns uppsatta på en skadelista hos Nottingham Forest och det är Richards, Hennessey och Felipe, tre lirare som inte fanns tillgängliga i premiären och tre spelare Nottingham ska klara sig fint utan här också. Därför konstaterar vi, nästintill perfekta förutsättningar inför hemmapremiären här på City Ground (Felipe trots allt en man för den ordinarie elvan när han är frisk).

För Sheffield Uniteds del är skadelistan längre, Fleck, Brewster, Coulibaly, Bogle, Jebbison, McBurnie och Norrington-Davies är högst troligt alla out här men Jebbison och McBurnie kan komma att hinna tillbaka.

Med det sagt så tycker vi det raka spelet på Nottingham Forest är superintressant här, Sheffield United är tillsammans med Luton de två klart sämsta lagen i årets upplaga av Premier League och de föll även mot Crystal Palace i hemmapremiären. Palace borde kanske till och med ha vunnit den matchen med 2-0 då de var både överlägsna rent spelmässigt, men även avfyrade 24 skott mot mål. 8 på mål. Mot Sheffield Uniteds 1. Det säger en del, en tuff premiär för Sheffield som bekräftade allas teori – de har inte spelarmaterialet för att fixa det här.

Hemmavinsten betalar 1.94 gånger insatsen hos Speedybet och måste bara testas, spelvärt ner till 1.90 om inte 1.85 då premiärrundan bekräftade ett och annat. 1-0 Nottingham Forest.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se