Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/8


Spela!
Datum: Torsdag 2023-08-17 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 33. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Fortsatt ett stort fokus på Europa när Europatipset släpper spelstopp under torsdagen, Häcken lirar returmötet mot Zalgiris i Europa League-kvalet och sen jobbar vi ner alla andra fighter från UEFA:s kval. 13 matcher från just EL och CL-kvalet på Europatipset-kupongen. Stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher, i vanlig ordning precis här nedanför. Stort lycka till nu!

1. BK Häcken – Zalgiris, 1

Häcken förväntas streckas högt här och närmre 85% men trots det väljer vi spiken och lyfter Hisingen-gänget som veckans bank, klasskillnad här och det bekräftade 3-1-vinsten borta i Vilnius.

2. Genk – Olympiakos, X2

Genk knapp favorit här hemma och det öppnar upp för möjligheter till höger, Olympiakos är ett rutinerat och tungt lag och det tror vi den belgiska klubben får problem med. X2 framför 1X här när vi får med tvåan till under 30%.

3. Ludogorets – FC Astana, 1X

Ett kryss här som bara måste hitta in, närmre 80% på Ludogorets inför returen och då var man det sämre laget i det första mötet. Vi stänger inte dörren för en tät tillställning här men ettan ska agera utgångstecken.

4. Hearts – Rosenborg, 1X2

2-1 Rosenborg inför returmötet i Skottland öppnar upp för alla utfall här, Rosenborg kan absolut slå Hearts på Tynecastle Park och därför också fint värde till höger. Runt 20% på Rosenborg just nu och helgarderingen därför ett fint alternativ.

5. SK Brann – Arouca, 1X

Tät tillställning nere i Portugal i det första mötet öppnar upp för en ny fight där hemmaplansfördelen bör kunna spela en avgörande roll, SK Brann riktigt starka här på Brann Stadion. 1X känns bra.

6. Austria Wien – Legia Warszawa, 1 2

Legia Warszawa favorit inför det här dubbelmötet föll mycket överraskande hemma mot det här Austria Wien i förra veckan, vi håller dock fast, precis som alla andra inför, att Legia har mer kvalité i truppen. Fin tvåa av den anledningen här när procenten väntas sticka iväg på hemmalaget. Just nu närmre 75%. Gaffeln ett superval.

7. Levski Sofia – Hapoel Be'er Sheva, 1X

Vi backar favoriten Levski Sofia här efter krysset i Beersheba i förra veckan, den bulgariska ligan är dessutom igång tillskillnad från den israeliska och favoriten bör därför kunna hålla här. Ettan given, men krysset likaså efter den tighta tillställningen i Beersheba – runt 25% på krysset(!).

8. Riga FC – Twente, 2

Klasskillnad här på alla plan när Twente förväntas plocka en ny komfortabel trea, 2-0 i förra veckan och Twente följde dessutom upp den insatsen med att vinna ligapremiären med 4-1 mot Almere på bortaplan. Ett lag för toppen i Eredivisie. Tvåa!

9. Luzern – Hibernian, 1X

Det blev till slut en 3-1-vinst för Hibernian mot Luzern i förra veckan men vi väljer trots det Luzern här, utgångstecknet tvåa men krysset åker med då det alltid är tacksamt att kunna spela på resultatet. Luzern förlorar dock inte här hemma, de är bättre än så. 1X!

10. Spartak Trnava – Lech Poznan, 2

Veckans drag blir Lech Poznan här under torsdagen då de numer har stor rutin från dessa sammanhang och någonstans bevisat att de kan prestera i Europa. Fint Europa-år i fjol och de vann även det första mötet här i förra veckan, spiken till runt 30% sticker därför ut.

11. Dynamo Kiev – Aris Thessaloniki, 1X

Dynamo Kiev väntas landa på runt 70-80% här och det ifrågasätter vi efter förra veckans fight, 1-0 Aris inför returen här på torsdag och det sammanfattar situationen väl. Dynamo Kiev har ännu inte växlat upp och Aris bör kunna göra match av det här på neutral mark. Rumänien och Bukarest är spelplats.

12. PAOK Thessaloniki – Hajduk Split, 1X

Hajduk Split ständigt ett tufft gäng att åka på i Europa-sammanhang och det fick PAOK erfara i förra veckan, tät tillställning där Hajduk till och med var snäppet vassare. Hemmaplansfördelen väger dock tungt, ettan därför given i ett mindre system men krysset superintressant till under 30%.

13. NK Maribor – Fenerbahce, 2

Cengiz Under, Szymanski, Fred, Kent, Dzeko och Tadic, sex lirare Fenerbahce har plockat in under sommaren och de blir en del av den stora satsningen klubben gjort inför den nya säsongen. Det blev en 3-1-vinst hemma mot Maribor i det första mötet och de vann även ligapremiären i helgen. Vi ser Fenerbahce vinna igen här på torsdag, de har stor talang, rutin och framför allt kvalité i truppen. Fin spik till runt 55%.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se