Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Atletico Madrid - Granada


Spela!
Datum: Måndag 2023-08-14 21:30
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: Atletico -1.5 mål
Odds: 1.93
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Positivt läge inför premiären här på måndag för Atletico Madrid, avslutade säsongen starkt i fjol och värvat smart i sommar. Givna bland top 3 i La Liga.

Atletico Madrid nämns i vanlig ordning som den främsta utmanaren till Barcelona och Real Madrid här i La Liga och lyckas de bara behålla formen från i våras, och jämna ut sina prestationer en aning ser vi de till och med utmana om ett ligaguld i år. För nivån finns onekligen där, Simeone behöver ”bara” förkorta sina formsvackor som under de senaste åren varit lite väl långa, för att på riktigt ta det där sista steget.

För truppen är det absolut ingenting fel på, Griezmann är numer Atletico-spelare efter att ha köpts loss från Barcelona och kommer även i år att bilda anfallsuppsättning med Depay. Ett starkt anfall med fin potential säger vi, Griezmann vet vi stod för en fantastisk säsong i fjol och bibehåller han den formen, ja då blir det här Atletico livsfarliga om försvarsspelet sitter. Här har Azpilicueta och Soyuncu plockats in, båda gratis dessutom och man har även ersatt Lodi som gick till Marseille med Galan från Celta Vigo. 5 miljoner euro för den vänsterbacken, ett rakt byte och en plusaffär på 8 miljoner euro.

Så det råder positiv stämning i Atletico Madrid-lägret inför 23/24, det kommer vi inte från och vi nämner här tidigare deras fina vår och för de som inte minns den så kan vi i alla fall lite snabbt väcka minnet till liv. Atletico vann 15 av 21 ligamatcher efter den 21 januari, förlorade blott två matcher och kryssade vid fyra tillfällen, ett fantastiskt facit som innebär att de blev La Ligas bästa lag sett till endast våren. Det är trots allt en stor del av säsongen och ligger man ungefär där under inledningen på 23/24, ja då ser vi Atletico utmana Barca och Real Madrid i år. Ett starkt lagbygge med mycket individuell kvalité på banan.

Jose Gimenez och Reinildo är Atleticos två enda avbräck på grund av skador här inför premiären, Witsel är dock avstängd och missar även han matchen, men här finns uppbackning. Följande elva bör vi kunna utgå från att vi får se här enligt spanska medier;
Oblak; Soyuncu, Savic, Hermoso; Azpilicueta, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Griezmann, Memphis

I vår bok en otroligt stark elva med en fin blandning av stor erfarenhet och spets, Granada ska därför inte kunna mäta sig med Atletico här i Madrid. De agerar som bekant nykomling i La Liga efter att ha vunnit Segundan i fjol men har långt från ett lag som ska kunna etablera sig ovanför strecket, de är snarare favorit att åka ur och i slutändan räknar åtminstone vi med att de är out efter 38 spelade omgångar. Vi tycker truppen är på tok för tunn och den individuella kvalitén lyser med sin frånvaro, det ska helt enkelt inte gå – det enda som talar för att de fixar det är egentligen att resterande nykomlingar faller ihop, plus att ett gäng från i fjol genomför en riktigt svag upplaga.

Vi klickar därför också in Atletico Madrid som vinnare här och gör det på asianmarknaden i och med att Simeone vridit upp saker och ting i offensiven. Atletico gjorde mycket mål i fjol, lika många som Barcelona och med en Griezmann i den här formen, plus en Memphis som nu bör vara inspelad i La Liga, räknar vi med samma typ av målproduktion även i år. Atletico (-1.5 asian handicap) till 1.93 gånger pengarna är därför en bra idé här. Fint värde! 2-0 Atletico här i premiären. Lycka till nu!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se