Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Liverpool


Spela!
Datum: Söndag 2023-08-13 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.28
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Stort test väntar direkt för det här ”nya” Chelsea när Liverpool tittar förbi på Stamford Bridge. En riktig blockbuster i premiärrundan!

Chelsea med Pochettino vid rodret numer och ett ”nytt” Chelsea på alla sätt och vis får vi konstatera i och med just tränarbytet, och den otroliga spelaromsättningen i sommar. Chelsea har gjort sig av med många spelare och plockat in många nya och det kommer därför att behövas ett par omgångar för att ens kunna dra några slutsatser som helst om det här laget.

En sak vi dock kan utgå från är att Pochettino först och främst har jobbat med att ”sätta” defensiven, det kommer att vara någon slags framgång för honom om Chelsea lyckas neutralisera Liverpool här i premiären och det är vi helt övertygade om är prio ett. Kollektivet ska se starkt ut och med en defensiv som liknar den från i fjol, tänker vi att Chelsea bör kunna vara kompakta. Kepa, James, Silva, Colwill och Chilwell är högst troligt vad Pochettino kommer att ställa fram, med Fernandez och Gallagher framför, det låter ändå bekant speciellt i och med den stora spelaromsättningen i sommar och vi tänker därför att Chelsea kommer att falla tillbaka en aning inledningsvis. Fokus på defensiven, för att sedan sakta men säkert, ödmjukt jobba sig in i matchen.

Det må låta galet med alla de miljardinvesteringarna Chelsea har gjort, att de någonstans är nöjda så länge det står 0-0 här men det gäller att vara realistisk, man slutade 12:a i fjol och har haft en del att jobba på i sommar och inledningsvis handlar det om att sätta något, för att sedan bygga upp det. Stegvis. Det bör kunna resultera i en tillknäppt historia på Stamford Bridge på söndag.

Det har precis som för Chelseas del hänt en hel del för Liverpool i sommar där Henderson och Milner tagit farväl, den sistnämnda spelade möjligtvis inte jättemycket i fjol och Henderson har varit på väg ner men det är stora ledare i ett omklädningsrum och deras rutin kommer att saknas. Firmino, Fabinho och Keita har alla tre också lämnat men nyförvärven Szoboszlai och Mac Allister är samtidigt superspännande och fyller några av de luckorna, vi räknar därför med att Liverpool tar kliv under årets säsong sett till i fjol och i vår bok är de givna bland top 4 här i Premier League. Kommer de rätt in i säsongen bör de kunna vara med och utmana om ett ligaguld.

Liverpool hade dock stora problem i defensiven i fjol och behöver steppa upp på den fronten för att kunna räcka till hela vägen, där lär Klopp vilja se framsteg direkt här i premiärrundan och han har åtminstone alla försvarare tillgängliga för spel här på söndag. Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk och Robertson lär därför inleda från start, med Alisson i mål och här tänker vi precis som kring Chelsea att Liverpool först och främst prioriterar att sätta defensiven. 0-0 i halvtid är ett bra resultat på Stamford Bridge, det är vi helt övertygade om att Klopp tänker och vi lockas därför också av underspelet i det här toppmötet.

Spelbolagen är inne på att det kommer att smälla till här vid ett par tillfällen, 2.28 gånger pengarna får vi för under 2.5 mål i matchen och det tycker vi sticker ut. Vi tror snarare på en tillknäppt tillställning där båda lagen inser värdet i att inleda positivt, absolut inte att man är nöjda med att släppa in två bollar här utan försiktigt inledningsvis, för att sedan försöka få till ett avgörande på slutet. Vi säger 1-1 här på Stamford Bridge och klickar in underspelet hos No Account Bet.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se