Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Brentford - Tottenham


Spela!
Datum: Söndag 2023-08-13 15:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Under 2.5 mål
Odds: 2.12
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Det är ett nytt Tottenham som entrar säsongen 23/24 utan Harry Kane och ett försvagat gäng kan vi med all säkerhet utgå från. Dessutom tufft motstånd här i premiären, poängtapp direkt?

Tottenham har värvat friskt i sommar men trots en Maddison, Porro och bland annat Micky van de Ven in så finns det en del frågetecken kring Spurs och deras trupp under säsongen 23/24. Först och främst är Postecoglou färsk på den här scenen och kommer som bekant närmst från att ha tränat Celtic, vilket även är hans ”tyngsta” uppdrag. Innan dess huserade han främst i Australien och här återstår det därför att se vad han har att komma med i Premier League.

Vi har även en Harry Kane out för Spurs såklart, en detalj som försämrar laget avsevärt mycket då han i princip garanterat 25 mål år in och år ut, kan lirare som Kulusevski, Richarlison och Son steppa upp i hans frånvaro? Det återstår att se men vi räknar med att Kanes målskytte kommer att saknas och förväntar oss därför heller inte att se Spurs bland de fyra främsta i tabellen efter 38 spelade omgångar. Möjligtvis utanför top 6, även den här säsongen. Ett fullt rimligt utfall.

Att Brentford ska ta ytterligare kliv under säsongen 23/24 tror vi däremot heller inte, de slutade nia i fjol och det kommer de inte att upprepa. Snarare utgår vi från att laget kämpar på längre ner i tabellen, möjligtvis inte under ett nedflyttningsstreck, men absolut att det kommer att bli tuffare den här säsongen. Ivan Toney är avstängd under en längre tid och kapten Pontus Jansson har lämnat, det ska vi absolut inte underskatta. Här hemma är däremot Brentford alltid ett tufft motstånd, i fjol förlorade de bara två matcher här och släppte i snitt in färre mål än 1.00 mål per match. Att Spurs vinner här på Brentford Community Stadium tror vi därför inte. En på alla sätt och vis tuff premiär.

Tottenham hade stora problem med sitt försvarsspel i fjol och det var som vi säkerligen alla minns många gånger en pinsam nivå de höll där längst ner i banan. Totalt 63 insläppta mål blev det till slut och den siffran talar sitt tydliga språk, bara fem lag i serien var sämre och här krävs det därför en förbättring om Spurs ska ha något att säga till om i slaget om Europa-platserna.

Vi bör därför kunna utgå från att Postecoglou har jobbat hårt med försvarsspelet, en premiär sätter någonstans tonen för säsongen och här tänker vi därför att vi kommer att få se ett defensivt Tottenham. Det är en tuff bortamatch trots allt, en av de tuffaste till och med i och med Brentfords fina hemmafacit i fjol och känslan säger därför att Postecoglou är nöjd så länge Spurs har noll insläppta. Sakta men säkert kommer de att börja leta lösningar framåt men inledningsvis lär fokus ligga på att stå rätt, och ställa om.

Under 2.5 mål tycker vi därför sticker ut här hos Expekt, 2.12 gånger pengarna får vi för detta och det är bra värde i vår bok. Ska ligga närmre 2.00 när Brentford agerar värd i en premiär, med Spurs på besök. 1-1!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se