Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Sevilla - Valencia


Spela!
Datum: Fredag 2023-08-11 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.40
Bolag: NoAccountBet

Rekarens Spelmotivering

Sevilla har sig själva att ta revansch på efter fjolårets svaga säsong i La Liga. Gäller att inleda starkt.

Sevilla kom inte alls upp i nivå i La Liga i fjol, varken under Julen Lopetegui eller Sampaoli och infann sig bara ett par enstaka poäng från nedflyttningsstrecket hela vägen till dess att Mendilibar plockades in. Och Mendilibar fick som bekant fart på det här gänget direkt och löste till slut även en ”stabil” 12:e plats i tabellen och vann sedan även Europa League, vilket sammanfattningsvis var anses vara ett fint resultat. CL-spel gäller nu och här i La Liga är tanken att Sevilla ska ta revansch på sig själva, top 6 är ett rimligt mål för klubben även fastän det blåser hejvilt kring laget och deras ekonomi.

För det finns alltså en del frågetecken hos det här ekonomipressade Sevilla, det ryktas om att många lirare riskerar att lämna laget i och med att man behöver lösa pengar men ännu har vi inte fått se en större spelaromsättning. Youssef En-Nesyri och Bono är i skrivande stund fortsatt Sevilla-spelare och lär därför också vara tillgängliga för spel här på fredag, även Ocampos, Rakitic och Navas förväntas spela från start och överlag så är det därför också ett starkt Sevilla vi har framför oss inför 23/24. Hos Valencia ser det annorlunda ut.

Valencia lider fortsatt stort av uteblivna nyförvärv och har då dessutom blivit av med både Cavani och Musah, tunga tapp för det här laget som stod för en ny svag säsong i La Liga i fjol. Valencia är numer ett gäng för den nedre delen av tabellhalvan och eftersom att ingenting nytt i princip plockats in, så har vi väldigt svårt att se att Valencia ska nå några större framgångar den här säsongen. För bortsett från Cavani och Musah har de även tappat lirare som Kluivert, Lino, Gonzalez och bland annat Moriba (lån).

Sevilla har bara släppt in ett mål på sina tre senaste matcher här under försäsongen och detta efter att ha ställts mot Atletico Madrid, Real Betis och Crystal Palace. Försäsong förvisso, men tuffa motståndare och därför också imponerande att hålla så pass tätt bakåt och i vår värld är det därför också en tydlig signal om att Sevilla fortsatt mår bra defensivt. Det var något Mendilibar fick en otrolig utveckling på efter det att han tog över laget i fjol, och man vinner absolut inte Europa League med ett svajigt försvar.

Vi känner oss därför trygga i att investera en slant i Sevilla här i premiärrundan, ett stabilt försvar och så vet vi att Sevilla har massvis med kvalité i offensiv väg också. Ocampos håller hög klass, det kan även komma att lossna för en sådan som Rafa Mir här och sen finns alltså fortsatt Jordan och Torres där på ett mittfält. Stor rutin i Rakitic och Navas och en bra keeper i Bono. Valencia har inte alls samma kvalité i sin trupp och har långt från samma rutin – här sticker bara Gaya ut i princip.

En tät tillställning Sevilla till slut vinner, ett utfall vi räknar med att få se här i Sevilla och vi testar därför också en slant på 1 + under 3.5 mål här till mycket fina 2.40 gånger degen hos No Account Bet. Ett alldeles för högt odds i vår värld.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se