Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Burnley - Manchester City


Spela!
Datum: Fredag 2023-08-11 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.07
Bolag:

Rekarens Spelmotivering

Säsongen 23/24 är äntligen här! Premier League är officiellt tillbaka och premiären bjuder till i form av nykomlingen Burnley vs de regerande mästarna i Man City. Allt inför här!

Ungefär 70 dagar har passerat sedan omgång 38 gick i mål i maj månad och nu är väntan äntligen över, Manchester City vann ligan då och är storfavorit till att vinna igen i år och här premiärspelar de mot fjolårets Championship-mästare i Burnley, som som bekant vann andraligan i överlägsen stil – hela 10 poäng före Sheffield United.

Och här på Turf Moor under fredagen kan vi nog räkna med att Manchester City står där som vinnare efter 90 spelade, inledningsvis möjligtvis ett trögstartat Man City men så småningom lär de tagga till och få till ett avgörande till sin fördel. Skillnaden är såklart stor, även fastän de här ställs mot ett otroligt taggat Burnley som alltså direkt i premiären kanske spelar årets match i Premier League. Ett bra Burnley ska vi dock konstatera och ett lag som under Kompany är ett helt annat gäng än det Burnley vi tidigare fått se i Premier League. Det är spännande och får de bara till rätt balans och inte är allt för naiva, så håller vi Burnley helt klart högre än minst tre lag i den här serien den här säsongen, vi säger därför också att Burnley kommer att spela kvar i PL även nästa säsong.

Men det kommer att bli väldigt tufft, Burnley har inte en trupp som ska fixa ett nytt kontrakt med marginal ner till strecket, de är heller inte ett lag som ska plocka tre eller ens en pinne mot ett gäng av Man Citys kaliber. Utan det gäller för Burnley att minst säkra fyra poäng mot de sämre lagen och främst mot nykomlingarna där det hemskt gärna även får bli sex pinnar. Det blir nyckeln för Burnley, men vi räknar samtidigt inte ut de helt här i premiären, ett passningsskickligt Burnley bör kunna skapa lite oreda för Man City här på Turf Moor och vi investerar därför också en slant i målmarknaden här inför fredagen till mer än dubbla degen hos Expekt.

Kevin de Bruyne stod för ett inhopp mot Arsenal här närmst i Community Shield vilket är en tydlig signal om att han är redo för en start här i premiären. Gundogan out betyder högst troligt att Kovacic kliver in direkt från start och sen verkar ändå Walker vara kvar här, vilket öppnar upp för engelsmannen på högerbackspositionen. Det enda frågetecknet i truppen är därför egentligen bara Ake här som är småskadad.

Burnley kommer samtidigt till spel utan nyförvärvet Obafemi här som dessvärre åkt på en skada i baksidalår och Berge lär behöva träna lite mer med laget för att hitta in i en trupp. Annars har även Burnley truppen intakt och vi får därför konstatera att vi kommer att få bevittna ett hemmalag som mår riktigt bra. Taggade till tänderna här, onekligen.

Med det sagt så tänker vi att ett Burnley som noterades för 87 mål i Championship i fjol nätar mot Man City på fredag, spel på Turf Moor trots allt och Kompanys gäng har inte allt för mycket att förlora mot de regerande mästarna. Man City, som vi tidigare dessutom var inne på, brukar vara en aning trögstartade i Premier League, de har även släppt in hel del mål under försäsongen – sju stycken på fyra matcher.

BLGM – Ja, till 2.07 gånger pengarna hos Expekt är därför värt en slant, 3-1 Man City säger vi.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se