Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/8


Spela!
Datum: Torsdag 2023-08-10 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 32. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset fortsatt med ett stort fokus på Conference League och Europa League, dessvärre inget Djurgården eller Hammarby här längre men Sverige hittar trots allt in på kupongen. Japan vs Sverige! Och kvartsfinal! Så lite svenskt har vi att göra med och vår rad hittar ni i vanlig ordning här nedanför. Vi tar tydlig ställning i ett par matcher och säger att Fenerbahce bland annat är veckans bank. Se även upp för Steaua och Hibernian. Lycka till!

1. Olympiakos – Genk, 1X

Ett superjämnt dubbelmöte som lär avgöras via små marginaler, här tycker vi dock 1X är bra när Olympiakos agerar hemmalag, har en stor historia av europeisk fotboll och förlorar sällan matcher på Georgios Karaiskakis. Känns tryggt.

2. Zrinjski Mostar – Breidablik Kopavogur, 1X

1X bör vara heltäckt här i matchnummer 2 då Breidablik inte alls förväntar ta sig vidare härifrån den tredje kvalrundan i Europa League, är steget för små för detta men Mostar är samtidigt inget Olympiakos eller Slavia Prag – krysset måste med när hemmalaget streckas närmre 80%.

3. Fenerbahce – NK Maribor, 1

Stor skillnad säger vi när storklubben Fenerbahce ställs mot slovenska Maribor här i Istanbul, det blev sammanlagt 9-0 till Fenerbahce här mot Zimbru i den tidigare rundan och här på torsdag vinner Fenerbahce enkelt igen. Stabil spik till runt 60%.

4. Steaua Bukarest – FC Nordsjälland, 1X

Ett kryss vi tycker är superintressant då Steaua Bukarest streckas till närmre 75% här, något av en överraskning måste vi slå fast då skillnaden inte är markant. Utan liten. Ett obligatoriskt tecken som rensar kraftigt. Vi kör.

5. Hibernian – Luzern, X2

Luzern slog som bekant ut Djurgården här närmst och streckas nu till under 20% här mot Hibernian borta, vi tycker om det och börjar även från höger då Hibernian inte på något sätt är ett bättre lag. Snarare tvärtom. Givet därför att titta till höger i jakten på storvinsten – endast 17% på Luzern!

6. Legia Warszawa – Austria Wien, 1X2

Legia Warszawa är inte riktigt att lita på utan de har haft sina problem här under de senaste åren, har haft svårt att hitta en stabilitet och jämnhet – även fastän det ser en aning bättre ut nu. Alla tecken plockas därför med när Legia streckas högt, högt. Fint läge att göra det då Austria Wien håller en minst lika hög kvalité.

7. Aris Thessaloniki – Dynamo Kiev, X2

Dynamo Kiev ett gäng att räkna med i dessa sammanhang trots allt, det är svårt att komma från deras historia och storhet när det väl blir lir ute i Europa och de brukar oftast se till att vara med när det väl drar igång. Aris är bra men Dynamo Kiev bättre, ett naturligt val i att klicka in X2 här när bortalaget är knappa favoriter.

8. Arouca – SK Brann, 1

Portugal vs Norge här och här är ändå skillnaden stor, SK Brann går fortsatt fint i Eliteserien men det är främst på hemmaplan som de vinner matcher. På bortaplan har de förlorat fem av nio. Vi spikar Arouca och räknar med att de vinner väldigt tryggt. Ett befogat favoritskap.

9. Hajduk Split – PAOK Thessaloniki, 1X

Vi följer svenska folket här när skillnaderna inte alls är så stora, hemmaplansfördelen bör därför kunna fälla avgörandet här i ett annars överlag väldigt jämnt dubbelmöte. 1X känns både rimligt och tryggt.

10. Rapid Wien – Debreceni VSC, 1

Rapid Wien står runt 1.60 gånger pengarna på 1×2-marknaden och det sammanfattar läget väldigt bra, en rimlig bedömning säger vi och spiken känns därför bra i slutändan – Rapid Wien steget större än Debreceni från Ungern.

11. B36 Torshavn – Rijeka, X2

Rijeka blir här numret för stora för B36 Torshavn som gjort ett fint kval så här långt, här tar dock resan slut och ett annat utfall än det vore en enorm överraskning trots allt. Vi räknar med att Rijeka vinner borta och hemma men plockar trots det med krysset här, finfina procent trots allt när Rijeka agerar klar favorit – bollen är rund.

12. Japan – Sverige, X2

Sverige gjorde det mot USA och bör kunna göra det även mot Japan, en jämn, jämn fight är dock att vänta här och Japan ställs fram som knapp favorit. Det säger en del om deras insats här närmst, samt Sveriges svaga första 45 mot USA. Vi räknar dock med Sverige, de har betydligt mer i sig och en lirare som Rolfö bör kunna växla upp nu. X2 känns som en bra lösning.

13. Spanien – Nederländerna, 1

Vi håller Spanien högre än Nederländerna och tycker därför också spiken till runt 50% är riktigt bra, en bra lösning som bör kunna hitta in över 90 sett till Spaniens kvalité. Har en otrolig sådan. Vi säger 2-0 Spanien.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se