Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 5/8


Spela!
Datum: Lördag 2023-08-05 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 31. Stor analys av hela kupongen, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. Dessutom 9.5 miljoner kr i jackpot!

Championship är här igen! Finfina andraligan i England gör comeback och som vi har väntat på det här, det innebär bara att Premier League närmar sig snabbt nu och här vet vi, att premiärrundan tenderar att vara knepig. Spridda skurar är att vänta och det kommer att bli svårt, men det betyder bara att det även bjuds på finfina möjligheter. Vår rad hittar ni i vanlig ordning här nedanför, följt av en stor analys och tips till alla 13 matcher.

1. Blackburn Rovers – West Bromwich, 1

Vi inleder med en något skakig spik kan tyckas men läget är fint här när Blackburn får möjligheten att inleda säsongen hemma på Ewood Park, jämnt lär det bli och små marginaler kommer att avgöra. Men till runt 50% tycker vi om spiken och testar.

2. Bristol City – Preston, 1X

Bristol City kliver in i lördagens premiär med en positiv känsla i laget efter att ha vunnit mycket matcher under försäsongen här, fyra av sina fem senaste mer exakt och här hemma tänker vi därför att de står emot i premiären. 1X känns som en bra lösning.

3. Middlesbrough – Millwall, X2

Veckans skräll! Vi sticker ut hakan och fäller favoriten Middlesbrough här och gör det i och med att vi helt enkelt förväntas oss en skräll i en av dessa Championship-bataljer. Rensar fint gör tecknena till höger och en premiär är en premiär. Middlesbrough ett bättre lag, men kan inleda trögt. X2 testas!

4. Norwich – Hull, 1

Norwich ett av de sex(?) bästa lagen i årets upplaga av Championship och här hemma mot Hull räknar vi därför med att det blir en trea, de trivs fint hemma på Carrow Road och är pålitliga. Solid hemmavinst. 2-0 säger vi och spikar Norwich. Fin spik till vad som är under 50% just nu.

5. Plymouth – Huddersfield, 1X

Varken Plymouth eller Huddersfield förväntas vara med och slåss om playoff här i Championship i år, utan väntas snarare slåss för sin överlevnad. Ovisst möte här av den anledningen, en premiär dessutom och vi tänker därför att hemmaplansfördelen får fälla avgörandet. Etta! Kryss!

6. Stoke – Rotherham, 1 2

Rotherham har flugit fram under försäsongen och öst in mål, det lär ha gett gruppen stryka inför premiären och vi tycker därför om tvåan här otroligt mycket när Stoke väntas bli ännu större favorit inför spelstopp. Ettan dock fortsatt att rekommendera, vi vet att hemmaplansfördelen väger tungt. Gaffeln ett superval i vår bok här.

7. Swansea – Birmingham, 1 2

Ännu en gaffel testas och detta eftersom att Swansea känns som en favorit i stor fara, de har kämpat med att hitta en stabilitet här i Championship under de senaste åren men trampat vatten och känslan säger att man inte hittar den där jämnheten i år heller. De kan mycket väl förlora premiären här och vi gillar Birmingham till under 30%. Motståndet är dock ”generöst” för att vara en hemmapremiär, det tvingar med ettan.

8. Watford – Queens Park Rangers, 1

Watford ett lag som väntas göra upp om minst playoff här i Championship i år och riktigt samma sak kan vi inte säga om QPR, skillnaden är stor den här säsongen och vi utgår därför också från att få se en trygg hemmavinst på Vicarage Road. Finfin stämning på läktarna och 2-0. Spiken superfin till under 50%!

9. FC Köpenhamn – Randers FC, 1

FC Köpenhamn har fått bästa möjliga start på 23/24 med tre vinster av tre möjliga och väntas stå som vinnare på nytt här efter 90 spelade. De lirar hemma, ställs mot ett Randers som ännu inte vunnit en match och FCK är det bättre laget. Tydligt. Spiken fullt rimlig upp till 75%.

10. IF Karlstad – IF Sylvia, X2

IF Karlstad har bara vunnit två matcher på Sola Arena i år och trots detta rensar X2 väldigt fint här, vi tycker om den lösningen och fäller därför favoriten. Lite att sticka ut hakan då formen är fin hos hemmalaget men det gäller att vara modig. Sylvia vann dessutom med 3-0 senast. Den vinsten lär ge kraft.

11. Vasalund – Hammarby TFF, 1 2

Vasalund har vunnit hälften av sina matcher på hemmaplan i år och förlorat de andra, ojämna här hemma uppenbarligen och TFF bör därför kunna skrälla. Vi tar därför med tvåan men landar någonstans i att Vasalund ändå är en befogad favorit här. Gaffeln ett fint alternativ där tvåan gärna får rensa.

12. Ariana FC – Åtvidaberg, 1X2

Bara ett poäng skiljer Ariana FC och Åtvidaberg åt här i Ettan och mötet, med dagsformen med i beräkningarna känns därför vidöppet så här på förhand. Ariana är favorit inför, men det är på alla sätt och vis en favorit i fara. Alla tecken och heja Åtvidaberg.

13. Vänersborgs IF – Norrby, 1X

Norrby mår inget bra just nu och är ett av seriens formsvagaste lag i dagsläget, förlorar match efter match och Vänersborgs IF bör därför kunna hålla som favorit. Vi är dock inte helt övertygade och krysset ett tecken att ha med här. 1X heltäckt dock.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se