Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/8


Spela!
Datum: Torsdag 2023-08-03 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 31. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset fortsatt med ett stort fokus på Conference League här mitt i veckan, det ser inte jättebra ut för varken Hammarby eller Djurgården inför returerna men vi höjer i alla fall ett litet varningens finger för Luzern som klar favorit. Diffen har en del rutin från Europa och tecknen till höger sticker ut. Vi tar även ställning i Adana Demirspor – Cluj, de till vänster streckas lite väl högt här och det är en fin favorit att fälla. Spelförslag följt av en stor analys, i vanlig ordning här nedanför.

1. Hammarby – Twente, 2

Twente kommer bara att bli bättre för varje 90-minutare som passerar här framöver och skillnaden markant här, vinner även borta och gör det tryggt – trots en uddamålsseger hemma i Enschede. Spiken superintressant till under 50%.

2. Luzern – Djurgården, 1X2

Skillnaden klar på Tele2 i förra veckan men Luzern streckas lite väl högt här och når de upp till runt 70% blir tecknena till höger spännande, vi streckar hela vägen här och ser ett tungt DIF vara kapabla att åstadkomma något bra här.

3. AGF Århus – Club Brugge, X2

3-0 hemma i Belgien i den första fighten öppnar upp för en ny bortavinst här i Danmark, stor skillnad egentligen på alla plan men krysset en aning intressant då gästerna kan spela på resultatet. Behöver inte alls gå för det här.

4. Beitar Jerusalem – PAOK Thessaloniki, X2

Fint utgångsläge för Beitar Jerusalem efter krysset i Grekland men det blir tufft på nytt här, värdet snarare till höger då PAOK håller på att växla upp. X2 framför 1X när vi fäller den knappa favoriten.

5. FK Vojvodina – Apoel Nicosia FC, 1 2

Ny jämn tillställning är att vänta i Serbien och känslan säger att allt i princip kan hända här i returfighten, Apoel har endast en 90-minutare i sig och har en förlust i sig. Vi gillar både ettan och tvåan i en jämnt streckfördelad match.

6. Steaua Bukarest – CSKA 1948 Sofia, 1

Steaua Bukarest har inlett säsongen på ett övertygande sätt hemma i Rumänien och toppar tabellen med full pott efter tre omgångar, fint utgångsläge dessutom inför returen på torsdag i och med vinsten på bortaplan. Klasskillnad. Spiken ett alternativ hela vägen upp till 90%.

7. Borac Banja Luka – Austria Wien, 2

Austria Wien hade tankarna på det här returmötet redan inför helgens ligapremiär i Österrike och föll stort, stort fokus på Europa såklart och här ska de vidare till varje pris. Vinner igen och spiken till runt 55% lockar.

8. Dundalk – Akureyrar, 1X

Ettan lär krypa hela vägen upp till 70% här och i och med hur det såg ut i förra veckan blir det mittersta tecknet superspännande, Akureyrar gjorde tre mål och vann tryggt hemma med 3-1. Knepigt motstånd här när de kan spela resultatet. En nobrainer att klicka in fler tecken här. 1X bör dock räcka fint.

9. Adana Demirspor – CFR Cluj, X2

Turkarna stora favoriter inför returen här på torsdag och det är en favorit i fara, X2 framför någonting annat när streckfördelningen ser ut som den gör. Cluj har dessutom massvis med rutin från dessa sammanhang. Stabila och en fin solid defensiv. X2!

10. Sepsi OSK – CSKA Sofia, 1X

Sepsi kliver in i det här mötet i bästa möjliga slag, med ett supercup-guld i ryggen, samt med en jättefin start på ligasäsongen. Slog dessutom CSKA Sofia med 2-0 borta. Utgångstecknet givet, men krysset spännande då Sepsi kan ha en avvaktande roll.

11. Bohemians Prague 1905 – Bodö/Glimt, 2

Bodö/Glimt klasser bättre här och sett till erfarenhet från dessa sammanhang sticker man kraftigt ut, de har gått som tåget i Europa under två raka år och slog även Bohemians Prague med 3-0 hemma. Spiken fin hela vägen upp till 60%.

12. FC Dila Gori – Vorskla Poltava, 1X

Liten skillnad här senast i förra veckan (2-1) och samma typ av batalj räknar vi med att få se även här, hemmaplansfördelen bör kunna fälla avgörandet och därför börjar vi också från vänster. 1X känns som en bra lösning.

13. Haverfordwest County – B36 Torshavn, X2

Bortalaget kan vara lite av en favorit i fara här när en jämn tillställning utspelades på Färöarna i förra veckan, Torshavn vann till slut och har ena foten i nästa runda, men de streckas närmre 75% här vilket sticker ut. Vi gillar krysset supermycket och plockar med det.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se