Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 29/7


Spela!
Datum: Lördag 2023-07-29 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Allt inför Stryktipset vecka 30. Stor analys av hela kupongen, stryktipsförslag och tips till alla 13 matcher. 5 miljoner kr i jackpot.

Stryktipset med ett stort fokus på svensk fotboll den här lördagen där vi har en del matcher från Allsvenskan men majoriteten från Division 1 Norra/Södra. Även fotboll från Norge, Finland och Island, så vi jobbar nästan enbart Norden här men även Fluminense – Santos får plats! Där, ständigt hemmaplansfördelen i fokus. Vårt spelförslag följt av analys i vanlig ordning här nedanför! Lycka till nu! 13 RÄTT!

1. Degerfors – Brommapojkarna, X2

Degen just nu streckade till över 50% och det gör X2 till en no-brainer i vår bok, BP är bättre på egentligen alla plan och slog dessutom Hammarby här närmst. Fint läge att fälla en favorit. Vi kör!

2. Halmstad – Varberg, 1X

Krysset lite av ett måste här när en tät tillställning trots allt väntas på Örjans Vall, Halmstad krossar inga motstånd här utan det är ofta jämnt och lite händelsefattigt. Varberg är kapabla att få med sig en pinne här. Krysset till under 25% obligatoriskt.

3. IF Sylvia – Vasalund, 2

Veckans drag! Spiken på Vasalund till under 40% är superspännande, stor skillnad på egentligen alla plan och även på 1×2-marknaden sticker det fina oddset ut, runt 2.40 här i skrivande stund och då skiljer det ändå 10 pinnar lagen emellan. Formen dessutom väldigt fin hos gästerna till skillnad från hos Sylvia (fyra raka utan en vinst).

4. Täby FK – Motala AIF,

Motala har förlorat tre av sina fyra senaste matcher och sett allmänt skakiga ut, många insläppta mål och de agerar numer nästjumbo i Division 1 Norra. Vinner inte den här fotbollsmatchen. 1X är heltäckt – vi gillar det mittersta tecknet i och med att Täby väntas bli en klar favorit.

5. Eskilsminne IF – FC Trollhättan, 1X2

Vi bränner av alla tecken i den här superjämna toppfighten, oklart så här på förhand och känslan säger att båda lagen mycket väl kan vinna. Eskilsminne är bra. Men det är också Trollhättan som streckas till under 30% här.

6. Norrby – Oskarshamn, 1X

Oskarshamn har förlorat 9 av 14 matcher i Division 1 Södra den här säsongen och vilket motstånd som helst bör därför bara ha en god chans att besegra dem, Norrby är okej och placerar sig bara ett poäng bakom. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet här. 1X heltäckt säger vi.

7. Torns IF – Ljungskile, 1

Finfin spik på Torns IF här till under 50%, Ljungskile ett av de sämre lagen i serien och det kan komma att bli jämnt då de här båda lagen har spelat en del oavgjort, men i slutändan är det hela värt det. Vi garderar andra fighter där procenten har stuckit iväg. Jackpotten en målsättning och Torns IF får gärna spela en avgörande roll.

8. Tvååker – Åtvidaberg, 1X

Tät tillställning där hemmaplansfördelen känns som en faktor som kan bli avgörande, Tvååker är alltid starka här på västkusten och utgångstecknet får därför bli etta. Krysset dock minst lika givet. 1X känns bra.

9. Stabaek IF – Molde, 2

Vi gillar spiken på Molde till runt 40% här, ett bättre lag i grunden och de ska trots spel på bortaplan kunna vinna relativt tryggt här. Kommer ofta upp i nivå här på slutet och är pålitliga. Fin spik!

10. Vejle BK – FC Köpenhamn, X2

Vejle föll i premiären här i förra veckan och Köpenhamn vann, två relativt väntade utfall och vi räknar med samma typ av utgång här. Skillnaden stor och utgångstecknet därför också givet, ett befogat favoritskap men krysset är småspännande. Som många gånger när det ligger kring 25%.

11. Seinajoen – HJK Helsingfors, 1X

Seinajoen har bara förlorat en match i seriespelet den här säsongen och är uppenbarligen att räkna med, släpper knappt in mål och vinner match efter match. Toppfight här, därför plockar vi ändå med krysset, men utgångstecknet givet. Seinajoen är seriens bästa lag.

12. Breidablik Kopavogur – Stjarnan Gardabae, 1X

Stor skillnad på lagen i topp och på de som huserar mitten av tabellen här på Island, det skiljer 15 poäng lagen åt här och ettan klickas såklart därför också in direkt. En eventuell spik men vi tänker att procenten kommer att sticka iväg här en aning. Krysset plockas med.

13. Fluminense – Santos FC, 1

Fluminense har ännu inte förlorat en match på hemmaplan den här säsongen och då är vi ändå en bra bit in på säsongen här i Brasilien, Santos har samtidigt förlorat fem av sju bortamatcher. Som många gånger förr här i Brasilien, fäller hemmaplansfördelen avgörandet. Given hemmaseger och given spik.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se