Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/7


Spela!
Datum: Torsdag 2023-07-27 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 30. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

Europatipset med Djurgårdens och Kalmars äventyr i Conference League i fokus, enbart fighter från det sammanhanget och i vanlig ordning är det klurigt väl här i kvalet. Vi tror dock stenhårt på DIF, trots en tuff lottning. Kalmar räknar vi med får problem mot FC Pyunik och där tar vi tydlig ställning när vi går emot favoriten. Sen är det i vanlig ordning klurigt, många lag man inte direkt har koll på men det innebär även finfina möjligheter. Hela vår rad hittar ni här nedanför, följt av en stor analys. Lycka till!

1. Djurgården – Luzern, 1

Ett ordentligt slag för Diffen här närmst mot Elfsborg och lite av en kollaps får vi konstatera men här lär vi därför bara få se ett ännu mer ihopsvetsat gäng och ett revanschsuget sådant, tuff lottning på sätt och vis men här hemma gillar vi spiken på DIF. Här är de riktigt starka.

2. Kalmar – FC Pyunik, X2

Tuff lottning för Kalmar och avsaknaden av rutinen tänker vi även fäller de i slutändan, här får de det riktigt tufft tror vi då Pyunik är kluriga. Kalmar favorit, men ett tufft matchande och värdet till vänster lockar. Vi börjar därifrån och landar i X2.

3. Twente – Hammarby, 1

Hammarby ska inte ha en möjlighet här och oddsen talar sitt tydliga språk på 1×2-marknaden, Twente i dagsläget står runt 1.25 gånger pengarna och det är väl rätt – ett topplag i Eredivisie trots allt. 2-0, om inte 3-0.

4. Akureyrar – Dundalk, 1X

Det är aldrig enkelt att åka till Island och vinna och speciellt inte i det här fallet då vi tänker att skillnaden inte är sådär jättestor, Dundalk hemma bör vara ett säkert kort men här gillar vi 1X – streckfördelningen kommer att se annorlunda ut när vi närmar oss spelstopp.

5. CFR Cluj – Adana Demirspor, 1

Cluj ett lag med massvis av rutin från dessa sammanhang och många turkiska lag tenderar att ha en stor spelaromsättning, har inget jättefint facit här i Europa och Adana Demirspor vill vi slänga in i en sådan kategori av lag. Cluj bättre och vi spikar här.

6. Crusaders FC – Rosenborg, X2

Nordirland vs Norge där vi ändå börjar från höger då Rosenborg känns en aning tyngre, visst har de haft sina problem och de är påtagliga, med riktigt svaga resultat i Eliteserien, men i slutändan vinner Norge här. Crusaders inte alls där. X2 känns stabilt.

7. Derry City – KuPS, 1X

Hemmaplansfördelen bör kunna spela en avgörande roll här när två jämnbra gäng ställs mot varandra här i Nordirland, ettan och krysset båda dock lika givna, jämnt och klurigt. Men 1X känns bra, heltäckt kanske inte men tillräckligt bra.

8. Ferencvarosi TC – Shamrock Rovers, 1X

Ett befogat favoritskap med Ferencvarosi här till vänster, de har en stor historia av att lira i Europa och har fina äventyr härifrån under de senaste åren. En klubb någonstans som ofta tar det där steget och fixar den typen av press. Shamrock inte alls på samma nivå men vi tycker om det mittersta tecknet, fin procentsats som alltid lockar i dessa kval.

9. Linfield FC – Pogon Szczecin, 1 2

Vidöppen tillställning mellan två lag som inte alls ofta tar steget ut till Europa, aldrig mer exakt och vi tycker därför om både ettan och tvåan, Pogon är det bättre laget och har stabiliserat sig i toppen av Ekstraklasa. Men Pogon har ett misslyckande i sig, helt klart. Gaffeln!

10. Club Brugge – AGF Århus, 1

Inget snack om saken här när skillnaden är uppenbar, dessutom spel i Belgien och spiken är därför given oavsett system. Århus är för svaga för att få till ett kryss här. Minst två nivåer skiljer.

11. NK Celje – Vitoria de Guimaraes, 1X2

Att Vitoria streckas till under 20% sticker ut här men det är även en procentsats som lär växa ju närmre spelstopp vi kommer, de är det bättre laget här men Celje är inte alls dåliga, de har fotboll i sig och agerar hemmalag. Vi tänker 1X2 här, och skippar huvudvärken. Även fina möjligheter i tvåan som sagt.

12. FC Differdange 03 – NK Maribor, X2

Slovenska Maribor bör hålla som favorit här men krysset ett fint alternativ när ett bortagäng i det här kvalet streckas till närmre 70%, nästan ett måste – även fastän motståndet stavas Differdange. X2.

13. Shkupi Cair – Levski Sofia, 1X

Jämn sista-fight på Europatipset-kupongen och här blir det i slutändan hemmaplansfördelen som fäller avgörandet, ettan given och krysset likaså när Shkupi streckas under 50%. Småklurig tillställning, som många andra.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se